Lányok, hogy tervezitek a családlapítást? Hány évesen szeretnétek férjhez menni? Hány évesen szeretnétek szülni, és hány gyerkőcöt szeretnétek? A korotokat is megírjátok?
10, mert a párom minden ilyentől elzárkózik, nem haladunk semerre, én pedig elfogadtam. Nehéz élethelyzet, mert szeretem, szükségem van rá, de a párkapcsolati dolgok nem úgy mennek hogy egyvalami nem okés és akkor kidobom és szerzek másikat, mint egy tárgy esetében. Minden más teljesen jó, tényleg szeretem, ezért nem akarok szakítani, viszont nem kényszeríthetem rá ezeket a dolgokat.
Most ezek hiányoznak az életemből, de ha mással lennék akitől ezeket megkapom, akkor meg ő hiányozna az életemből.
Szóval itt nincs jó megoldás, csak az elfogadás. Én nem leszek feleség és anya, ezekben a szerepekben soha nem bontakozhatok ki.
23:18, aranyos vagy hogy így ismeretlenül ítélkezel, de az nem az én világom, szerető soha nem lennék. Mellesleg akkor nem is úgy fogalmaztam volna hogy a párom. Ha valaki szeretői státuszban van, az nem párkapcsolat.
Évek óta együtt vagyunk, se felesége nincs, se gyereke. Nem is akart soha, és azt mondta hogy nem is fog akarni, nem az ő világa a családosdi.
21 eves vagyok
Már férjhez mennék, 18 evesen is ferjhez mentem volna. De nincs kihez
Viszont szülni nem szeretnék soha, tőlem ne fuggjon senki....kiszamithatatlan vagyok
Sem férjhez menni nem szeretnék (anélkül is imádom a páromat, nem egy papír köt össze minket, plusz egy esküvő rohadt sok pénz, amit lehetne másra is költeni), sem gyereket nem akarok soha (csak ellenérvem van, de az rengeteg).
21 vagyok.
23 vagyok, 2 hónap múlva házasodunk össze, jövőre már szeretnénk megpróbálkozni az első babával. Az, hogy mennyi gyereket akarunk, attól függ, hogy viselem majd a terhességet meg a szülést, a gyermekágyi időszakot.
Elképzelésünk szerint 2-3, a gyakorlatban az első után kiderül! :)
Egyet sem.Nem lennék egy jó gén,és nem is tudom elképzelni gyerekkel az életem.
Férjhez menni sem akarok,egy papír semmit nem határoz meg.
Ha lesz párom inkább élnék vele nyugodtan,függetlenül. 22/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!