Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, hogy tervezitek a...

Lányok, hogy tervezitek a családlapítást? Hány évesen szeretnétek férjhez menni? Hány évesen szeretnétek szülni, és hány gyerkőcöt szeretnétek? A korotokat is megírjátok?

Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 22:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Mert 9-es egy nős pasi szeretője.
2021. júl. 5. 23:18
 12/20 anonim ***** válasza:
65%

10, mert a párom minden ilyentől elzárkózik, nem haladunk semerre, én pedig elfogadtam. Nehéz élethelyzet, mert szeretem, szükségem van rá, de a párkapcsolati dolgok nem úgy mennek hogy egyvalami nem okés és akkor kidobom és szerzek másikat, mint egy tárgy esetében. Minden más teljesen jó, tényleg szeretem, ezért nem akarok szakítani, viszont nem kényszeríthetem rá ezeket a dolgokat.

Most ezek hiányoznak az életemből, de ha mással lennék akitől ezeket megkapom, akkor meg ő hiányozna az életemből.

Szóval itt nincs jó megoldás, csak az elfogadás. Én nem leszek feleség és anya, ezekben a szerepekben soha nem bontakozhatok ki.

2021. júl. 5. 23:23
 13/20 anonim ***** válasza:
72%
23 vagyok, 25-30 között szeretnék összeházasodni a párommal és nem akarok gyereket. Ha mégis meggondolnám magam valamikor, 30 után szülnék és csak egy gyereket akarnék.
2021. júl. 5. 23:26
 14/20 anonim ***** válasza:
62%

23:18, aranyos vagy hogy így ismeretlenül ítélkezel, de az nem az én világom, szerető soha nem lennék. Mellesleg akkor nem is úgy fogalmaztam volna hogy a párom. Ha valaki szeretői státuszban van, az nem párkapcsolat.

Évek óta együtt vagyunk, se felesége nincs, se gyereke. Nem is akart soha, és azt mondta hogy nem is fog akarni, nem az ő világa a családosdi.

2021. júl. 5. 23:27
 15/20 anonim ***** válasza:
70%

21 eves vagyok

Már férjhez mennék, 18 evesen is ferjhez mentem volna. De nincs kihez

Viszont szülni nem szeretnék soha, tőlem ne fuggjon senki....kiszamithatatlan vagyok

2021. júl. 5. 23:40
 16/20 anonim ***** válasza:
80%

Sem férjhez menni nem szeretnék (anélkül is imádom a páromat, nem egy papír köt össze minket, plusz egy esküvő rohadt sok pénz, amit lehetne másra is költeni), sem gyereket nem akarok soha (csak ellenérvem van, de az rengeteg).

21 vagyok.

2021. júl. 6. 06:42
 17/20 anonim ***** válasza:

23 vagyok, 2 hónap múlva házasodunk össze, jövőre már szeretnénk megpróbálkozni az első babával. Az, hogy mennyi gyereket akarunk, attól függ, hogy viselem majd a terhességet meg a szülést, a gyermekágyi időszakot.

Elképzelésünk szerint 2-3, a gyakorlatban az első után kiderül! :)

2021. júl. 6. 07:22
 18/20 anonim ***** válasza:
79%
Huszonévesen szerettem volna férjhez menni és két-három babát szülni (nekem nem volt jó egykeként felnőni, ezért nem akarnám ugyanezt a sorsot a saját gyerekemnek). Most már eggyel is beérném, de késő, 33 éves vagyok, nincs senkim, nincs egzisztenciám, két év választ el a veszélyeztetett életkortól. Egyébként sem akarok 34 éves fejjel degenerált gyereket szülni, ahogy anyám tette, és eleve jobb, ha nem örökítem tovább ezt a selejtes génkészletet. Egyedülállóként most már persze örökbe sem fogadhatok csak úgy, legfeljebb Novák nagyságostekintetesasszony személyes engedelmével szakíthatok ki egy másik megyében élő gyereket a jól megszokott környezetéből.
2021. júl. 6. 18:43
 19/20 anonim ***** válasza:
72%

Egyet sem.Nem lennék egy jó gén,és nem is tudom elképzelni gyerekkel az életem.

Férjhez menni sem akarok,egy papír semmit nem határoz meg.

Ha lesz párom inkább élnék vele nyugodtan,függetlenül. 22/N

2021. júl. 9. 22:44
 20/20 anonim válasza:
100%
Jelenleg úgy tervezem, hogy egyetem elvégzése után szeretnék gyereket, viszont férjhez menni igazából akkor, amikor megkérik a kezemet. (kb.25 éves korom után leginkább) mindenképpen úgy szeretném, hogy ketten legyenek legalább, de a három is szép célnak tűnik :D
2021. júl. 19. 22:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!