3 éve lassan miért nem találok magamnak értél, normális párt?
Figyelt kérdés
Az utolsó hoszu, tartós párkapcsolatom óta (3eve) nem talok párt magamnak. Én is öregszem, szeretnék már végre normális tartós kapcsolatot, családot, de ki abrandultam a férfiakbol. Csak a sz. x, felszínes se és kész. Persze nagyon jó ha a nő többet keres nála ezt ne hagyjuk ki!! Mellesleg az embernek az életében tényleg csak egy igaz szerelme van? Akit a másikban keres? N2021. júl. 4. 10:47
21/22 anonim válasza:
Kérdező, én nagyon nem vagyok kíváncsi rád.Az viszont megtudtuk mért nem találsz normális férfit. Ez volt a kérdésed a választ is megtudtuk. Próbáld képezni magad, kezd azzal figyelsz kicsit a helyesírásra, fogalmazásra. ha nem megy az olvasás nézz oktató videókat. Nem ártana alázat, szerénység, kedvesség. ha igyekszel, és változtatsz magadon, lesz normális párod. De most mikor panaszkodsz azokra akik az életedbe lépnek, tudnod kell a hasonló a hasonlót vonzza.
22/22 anonim válasza:
Kérdező mit számít az, hogy nézünk ki? Nem értem miért hajtod ezt. A kérdés szempontjából nagyon fontos hogy nèzünk ki...
Egyébként most félni kéne tőled vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!