Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 3 éve lassan miért nem találok...

3 éve lassan miért nem találok magamnak értél, normális párt?

Figyelt kérdés
Az utolsó hoszu, tartós párkapcsolatom óta (3eve) nem talok párt magamnak. Én is öregszem, szeretnék már végre normális tartós kapcsolatot, családot, de ki abrandultam a férfiakbol. Csak a sz. x, felszínes se és kész. Persze nagyon jó ha a nő többet keres nála ezt ne hagyjuk ki!! Mellesleg az embernek az életében tényleg csak egy igaz szerelme van? Akit a másikban keres? N
2021. júl. 4. 10:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
"Magasra" teszitek az elvárást fiúk. Ezt már szeretem. Nem a random seggnyalas megy, h írj rám ismerkedjünk. :)
2021. júl. 4. 14:21
 12/22 A kérdező kommentje:
9-10 alpári stílus? Meg neked al feljebb? Te meg jó hogy nem magyarázd meg nekem pf... Na nem véletlen tartunk ott ahol!!! Rengeteg az IQ harcos!!! Látom jobban tudtok mindent, na és milyen telefonról tabrol írok okoska? Huu te... Itt lehet nagy a szád, de szívesen futnek veletek ősze az utcán. Éljetek ki magatokat osszátok az 'eszt' mert máshol k... Nektek... 😂
2021. júl. 4. 14:22
 13/22 A kérdező kommentje:
11. Az olyan férfi is magasra teszi akinek pont nem kéne. 35-36evesen apucitol nem tud el költözni, pénzes not keres magának... Aha csak el mondom az olyannak meg az a férfi nem fog kelleni, mármint akinek van egy kis esze(saját tapasztalat).
2021. júl. 4. 14:23
 14/22 anonim ***** válasza:
69%

Ez mit jelent? "futnek veletek ősze " Ősze? Ezt is a telefon írta át? Olyan szó sincs, hogy "eszt". Basszus de még magadon nevetsz. Durva.

Az a csoda, hogy neked 3 éve volt párod.

Jaj ez is jó: "Meg neked al feljebb?" A telefon írta át, hogy "al".

2021. júl. 4. 14:35
 15/22 anonim ***** válasza:
71%

"Az olyan férfi is magasra teszi akinek pont nem kéne. 35-36evesen apucitol nem tud el költözni, pénzes not keres magának..."

Miért foglalkozol vele? Ne gyere össze ilyen emberrel akkor.

2021. júl. 4. 14:53
 16/22 A kérdező kommentje:
14 te annyira primitív és buta vagy... Nem tűnt fel, hogy nagyon ékezetek sincsenek? 😂😂😂😂🤦‍♀️😂😂
2021. júl. 4. 15:07
 17/22 anonim ***** válasza:
Most komolyan. Kérdező, te kijártad a 8 elemit? vagy elmentél a faterral vasazni? De ez a fogalmazás szörnyű, ne csináld, minden mondatod után Ady forog a sírjában. Hasonló a hasonlót vonzza, akikkel összehoz a sors olyanok mint te, ha mást szeretnél változz.
2021. júl. 4. 15:23
 18/22 anonim ***** válasza:
14 Ne próbáld megfejteni, mit akar mondani a kérdező, mert aki így fejezi ki magát, azt ő maga se tudja.
2021. júl. 4. 15:28
 19/22 anonim ***** válasza:
54%

#18: Igaz. Pedig szerinte primitív és buta vagyok.

Arra se válaszolt, hogy roma-e. De sajnos sejtem a választ.

2021. júl. 4. 17:05
 20/22 A kérdező kommentje:

😂 😂 😂 😂 😂

Jujjjj szaljatok már magatokban. Itt elo meritek adni magatokat mivel egy anonim oldal. De képpel és névvel amit jó anyatok adott nektek de kíváncsi lennék kik is vagyok, hogy nézték ki... Lenne ott pofára esés 😂😂😂😂

2021. júl. 5. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!