Álláskeresésben hátrány ha nem vagyok beoltva?
Figyelt kérdés
Óvodai dajka állás ami legjobban érdekel, de félek hogy mivel nem vagyok beoltva és nem is szeretném esélytelen. Ez lehet?
Egy gyár erre hivatkozva utasított el, ők maszkokat csomagoltak. Lehet ők azért.
Ha esetleg van tapasztalatotoo hogy manapság allasinterjun szóva teszik e ezt kérlek osszátok meg velem!
Köszönet
2021. júl. 1. 23:27
1/9 anonim válasza:
Engem utasítottak el a napokban emiatt. Ilyen helyre kapásból nem is mennék, mert diszkriminàl, és jelenleg már nem a második világháború idejét éljük...Mindegy is. Röviden: Igen, hátrány sok helyen. Olyan helyet kell keresni, ahol nem érdekli a helyet ez a kérdés.
2/9 anonim válasza:
Nem, de a megtalálásában jelentősen az.
3/9 anonim válasza:
Ahol az oltás kötelező az sikeres hely már nem lehet...
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. Csak számomra hihetetlen hogy 2021ben egy oltás dönti el az allasinterjun hogy valaki jó dolgozó e vagy sem. Ez erősen diszkrimináció.
2021. júl. 2. 11:32
6/9 anonim válasza:
Senki nem kötelezhet rá addig, amíg a kormány a végső döntést nem mondja ki erre. Annak pedig a különféle egészségügyi szervezetek adnak engedélyt.
Sokak ezt nem értik, ezért fogadják el ezeknek a cégeknek a döntését, pedig fel lehetne azokat jelenteni.
7/9 anonim válasza:
Ha elutasít, akkor nem hivatkozhat erre. Ez a lényeg.
8/9 anonim válasza:
Sajnos hivatkozhat rá, A kormány ezt többször bejelentette. A cégek kérhetik a védőoltás, a felvételnél, ugyanúgy mint egy munkaruhát védőfelszerelést, maszkot, bármit, mert ők úgy ítélik ahhoz a munkához ez kell, Ez nem alkotmányellenes, Bármihez köthetik az adott munkahely betöltését, nem kell odamenni dolgozni ahol olyat kérnek ami nem tetszik, ez van . Nem vagyok oltva, és elítélem, de ez a helyzet,
9/9 anonim válasza:
Ha kísérleti oltóanyag, akkor nem tehet ilyet. És ez nem védőoltás, ami a tv-ben is el lett mondva nem egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!