Mit szólnátok, ha kiderülne, elkaptatok egy halálos betegséget, és csak 6 hónapotok van hátra?
kíváncsi vagyok, mit reagálnának erre a hírre különböző emberek. Sőt, mit csinálnátok?
Kihasználnátok a maradek időt?
Ên tudod mit csinálnék?
Elmennék jamaicára és fűveznék, tenger parton úsznék.
Utánna brazíliába,csajozni.
Aztán Svájc,csokizni és hegyekben utazni,és vennék eredeti svájci órát.
#12-es.
Tengerpartonúszás érdekes lehet, akiket eddig láttam azok mind a tengervízben úsztak a part mellett....
Én boldog lennék, hogy csak ennyi van végre hátra e Földön, a Pokolban.
Nem lenne értelme felkeresni senkit sem elbúcsúzni, vagy hasonló.
Én nem szóltam semmit, csak elkezdtem intézkedni.
Szívbeteg vagyok, és nem tudni, hogy ma fogok-e meghalni, vagy öt év múlva. Amikor keresztbe-kasul kivizsgáltak már, több orvos (köztük másik országbeli is) több vizsgálat után véglegesítette a diagnózist, akkor elmentem ügyvédhez és csináltam egy végrendeletet. Lebeszéltem egy tudományos intézettel (és le is papíroztuk), hogy a testemet ők használják fel oktatási és tudományos célokra (1. igy a hozzátartozóimnak nem jelent terhet a temetéssel összefüggő hatalmas költség, 2. nem kell temetőbe mászkálniuk sirgondozás cimén, 3. ezzel a tudományt-oktatást szolgálom, 4. nekem pedig teljesen mindegy lesz) (nem Magyarországon élek, mielőtt beleköt valaki).
Közben kértem rokkantnyugdijat (52 eves vagyok), és, miután az állapotom visszafordíthatatlan és gyógyíthatatlan, meg is kaptam (szívátültetés nem lehetséges). Pluszként elmentem heti 5 nap 2-3-4 órás játszótéri felügyelőnek a közeli iskolához (naponta változik, hogy hány óra, de nem több heti 18-20 óra). Az iskolai szünetekben (amikor nincs munkám) akkor utazgatok. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!