Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ha tudnátok...

Ti mit tennétek ha tudnátok hogy kevés időtök lenne hátra?

Figyelt kérdés

2020. febr. 12. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Azt amit eddig. Felesleges ezen túráztatni magad, ha keresztre feszítenek sem fog változni a dolog.
2020. febr. 12. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
18%
Mindenféleképpen kipróbálnám egy nővel az egyik nagy vágyamat.
2020. febr. 12. 21:53
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
felmondanék a munkahelyemen, de aztán valószínűleg ugyanúgy csak folytatnám az olvasást és hasonlók, próbálnám nem másokra áthárítani a szenvedésem és beletörődni az elkerülhetetlenbe
2020. febr. 12. 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Felkészíteném a többieket a nemlétemre. Azt hiszem csak ezzel tudnék foglalkozni. Rendezni amit lehet, elmondani amit később nem tudok. Lehet megpróbálnék kötni egy nagyösszegű életbiztosítást. Az is lehet, hogy amit nem tudtam megvalósítani terveimet átadnám másoknak, hátha megvalósítható.

Mindenkinek megköszönném, hogy voltak nekem. Szólnék, hogy ne tolják túl a temetést. Gondolkoznék a sírfeliraton.

2020. febr. 12. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálnám rendezni a párom jövőjét a számára lehetséges legjobb végkimenetellel, - végrendelkeznék. Amíg bírnám, dolgoznék tovább, - nem terhelném a környezetemet azzal, hogy sajnáltatom magam. Van még egy dal, amit én írtam és nem sikerült nagy nyilvánosság elé vinnem, - nem meglepő módon a halálról szól (a haldokló szemszögéből). Ezt szeretném még megörökíteni videón és hátrahagyni a nagy nyilvánosságnak. Megbeszélném a párommal, hogy maximális diszkrécióval rendezze maga körül a dolgokat a halálom után, - nem kell semmilyen indokkal a "rongyrázás". Amennyiben kórházban érne véget a történetem, megpróbálnám elintézni, hogy az unokáim idővel ne látogassanak, - őrizzenek meg emlékezetükben emberi küllemmel, ne egy szánni való, magatehetetlen roncsról maradjon meg bennük rólam az emlékkép! Felszabadultabb lennék egy kicsit, mert nem szerettem élni az az életet, amit a modern világban akként aposztrofálnak. DIREKT nem politizálok most itt, direkt nem írom le a vélt, ill. valós sérelmeimet, amelyeket a politika, a fogyasztói társadalom, ill. a környezetem megtett velem életem folyamán. Ha nem jár fizikai fájdalommal, már az sem érdekel, hogy holnap nem ébredek fel.
2020. febr. 13. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!