Szerintetek mi történhetett ezekkel a hires magyar eltunt emberekkel? (pl. Vitéz Barbara, Ackermann Dávid, Till Tamás, Dobrentei Máté)
10-es vagyok.
Én nem azt mondtam hogy hú de milyen okos vagyok az ügyben. Igazad van, utólag okos amúgy mindenki, de annak idején nehezen lehetett ezt megoldani segítség nélkül. Figyelj, lehet hogy nem volt annyi esze, mégis 80 évesen halt meg, 24 évig nem derült ki mi történt. Szóval bejött neki az élet. Azt már inkább nem írnám le hogy mit gondolok erről, mert lehet letiltana a GyK.
Vitéz Barbara: azok, akikkel utoljára volt, szerintem sokkal többet tudnak. Simán lehet, hogy bántották, megerőszakolták, a holttestét meg a vízbe dobták, akár a hídról, akár máshonnan. Ha a lány egyszerűen csak leesett volna a hídról, miért ne hívtak volna azonnal segítséget? Nem lett volna mit titkolni.
Ackermann Dávid: szintén sokkal többet tudnak szerintem a barátok. Nem gondolom, hogy megölték volna, de füvezést még ők maguk is bevallották. Gyanítom, volt ott más cucc és alkohol is, Dávid túllőtte magát, beleesett a Dunába. A csapat meg befosott nem éppen tiszta állapotban, hogy kiderül a drog és magára hagyták. Később a másik két idegen srác vagy vele találkozott vagy nem, valljuk be, ittas és/vagy drogos fiatal a Margitszigeten azért nem túl ritka látvány. Az is lehet, hogy Dávid összebalhézott a társasággal, akik totál belőve magára hagyták, kicsit kóválygott még és utána fulladt a vízbe. A barátai szerintem a drog miatt kussoltak ennyire.
Till Tamás: megtalálták ugye sajnos vagy szerencsére, a kerékpár miatt már akkor is gyanakodtak gázolásra. Baleset volt, de az illető bepánikolt és nem hívott segítséget, inkább eltüntette a holttestet, utólag sem adta fel magát.
Döbröntei Máté: na az ő esete sajnos szerintem egyértelműen kábítószer. Abszolút nem tiszta tudatra vall a viselkedése, pláne az utolsó beszélgetése az anyjával. Eleve úgy kezdődött, hogy elmebetegen tombolt a Teve utcában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!