Szerintetek mi történhetett ezekkel a hires magyar eltunt emberekkel? (pl. Vitéz Barbara, Ackermann Dávid, Till Tamás, Dobrentei Máté)
Nem tudom mennyire komolyan jártak? Otthon ugy tudom nem mutatta be ő se a lányt, na meg a csaj a nagy utazás előtt esélyes, h szakított.
Amúgy is már eleve fura hogy a búcsúbulin csak fiúk vannak, s ennyien. Már ez alapján a csajszi nem volt annyira szerelmes, sztem.
Lehet az áldozat szülei tényleg kicsit rámenősek voltak vele (ez tök érthető lenne, de attól még kontraproduktív) azért zárkózik el tőlük. Ezt nem tudhatjuk ennyiből. De ha nem beszélt velük alapból, és/vagy nem mond igazat, akkor tényleg bűnrészes, mivel szegény szülőknek ez így egy örökké vérző seb, sose tudják lezárni és igy belebetegedtek.
Amúgy ha nem volt kamerafelvétel, mert törlődött, akkor honnan tudjuk h tényleg nem rabolták el? Vagy h egyáltalán tényleg ott voltak a szigeten?
Gondolom nem osztottak meg minden infót az üggyel kapcsolatban a nyilvánossaggal, de amit tudunk, az alapján tényleg úgy tűnik h a rendőrség kb semmit se kezdett érdemben az üggyel, sem az ügyészség. És ez a legfurább az egészben.
5 vagyok és miután megnéztem jó pár videót,kizárnám, hogy Dávid szülei kicsit túl rámenősek lettek volna a csajjal. Nagyon kulturált, szuper emberek.
Imádkozom értük.
Ackermann Dávid ügyében én azt gondolom, hogy van valami bennfentes személy a hatóságoknál, aki nem akarja, hogy bármi kiderüljön...Ez látszik a munkájukból.
Viszont a társaság is sunnyog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!