Ugye nem gondoltad komolyan, hogy van olyan egészséges felnőtt, aki nem érti, mit jelent és hogy mások mit tartanak viccesnek benne? Maximum az intellektuális képességzavarral élők nem értik a lényegét.
Az, hogy valaki nem tartja viccesnek, közel sem azt jelenti, hogy nem érti.
2021. jún. 28. 21:13
22/34 anonim válasza:
Meglepődnél, sokan milyen alapvető dolgokkal nincsenek itt tisztában. Amúgy meg ha érti, akkor azt is érti, hogy mások mit tartanak viccesnek benne, tehát teljesen feleslegesen tobzódik itt, hogy őt idegesíti (minden IS).
2021. jún. 28. 21:32
23/34 anonim válasza:
A kérdés pedig az volt, hogy mást is idegesít-e, nem pedig az, hogy érti-e, mások mit tartanak benne viccesnek.
2021. jún. 28. 21:41
24/34 anonim válasza:
23: igen, ez volt a kérdés, válaszoltam, hogy engem nem, és lepontoztak. Ilyen ez a Gyakori.
2021. jún. 28. 21:51
25/34 anonim válasza:
Nem.
2021. jún. 29. 00:25
26/34 anonim válasza:
6: azelőtt meg a SE volt a menő :D. Az még értelmetlenebb volt.
Én amúgy ezt, hogy "mindent is", ha tényleg valaki ritkán, és erős nyomatékosításra használja, még el tudom fogadni (pl. egy ismerősöm mondta, hogy szeretne feljebb lépni a vállalati ranglétrán, sales asszisztensből sales managerré, de a vezetői képességein dolgoznia kell, mert a sales-ban magában jó, mert mindent is el tud adni... kicsit poénkodva... életében egyszer, ebben a körítésben használta). De pl. az aldis reklám nekem már túl sok és értelmetlen.
2021. jún. 29. 10:28
27/34 anonim válasza:
Én nem tudom, honnan jött ez, de elhiszem, hogy eredetileg talán vicces lehetett, ha spontán jött. De ez, hogy mindneki használja ha kell, ha nem, teljesen erőltetett számomra, ezért nem vicces. Látszik, hogy azért hasznàlják, mert most ez a menő, nem mert annyira passzolna a kontextusba.
2021. jún. 30. 22:12
28/34 anonim válasza:
Engem is idegesít. Idióta emberek használják és azoknak is vicces ez a köcsög kifejezés.
2022. szept. 11. 19:25
29/34 anonim válasza:
Akit már ez is zavar, ott egyéb probléma is van a háttérben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!