Szerinted Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor hány évesen fognak meghalni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 26. 22:34
2/19 anonim válasza:
Gyurcsány már 7 éve halott. A jelenlegi személy csak egy hasonmás.
Orbán szerintem megéri a 100-at.
3/19 anonim válasza:
Orbán kb 65 mert dagadt...
Gyurcsány passz...
4/19 anonim válasza:
Remélem minél hamarabb. Épp most vesz fel kínai hitelt a király.
5/19 anonim válasza:
Nem rosszból írom de az ilyen emberek simán megélik a 80-85 életévet is...
6/19 anonim válasza:
Hős vezérünk az elmúlt 10 évben nagyon megöregedett. Én 75-öt saccolok neki.
A kérdés másik tárgyát illetően, bizonyos féregfajták halhatatlanok szóval ki tudja...
7/19 anonim válasza:
Hát ha azt vesszük hogy Soros is él és 90 akkor kitudja. Kiváncsi leszek hogy a halála után ki lesz az a rejtélyes ember aki a háttérből mindenkit irányít.
Amúgy én azt mondanám hogy Orbán kb 75-80, Gyurcsány 80-85. De ugye vannak egészségesen élő emberek akik fiatalon meghalnak valamilyen betegségben, és vannak lassan 100 éves láncdohányos alkoholisták is akiknek semmi baja, úgyhogy ez nagyban függ a genetikájuktól.
8/19 anonim válasza:
Az igaz hogy az ilyen patkányok sokáig élnek. Mintha a sátán támogatná őket vagy nem tudom. Általában szerencsések is. Nem értem én sem.
9/19 anonim válasza:
Tökmindegy, úgyis lesz utódjuk. Ezek olyanok, mint a sith-ek. Mindig kettő van belőlük :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!