Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lesz valaha is jobb az életem?

Lesz valaha is jobb az életem?

Figyelt kérdés
Nem sajnáltatni szeretném magam, de annyira szerencsétlen vagyok. 23 évesen alig tapasztaltam valami jót. Sok megaláztatásban volt már részem, a szüleimtől, iskolából, random emberektől, akik beszólnak az utcán. Volt egy balesetem is kb 10 éve, amit nem tudok elfogadni. Nem tudok már nyitni az emberek felé és úgy érzem, hogy nincs értelme semminek. Annyira jól esne, ha feltétel nélkül szeretne valaki, de mindig feltételhez kötik.Egyetemmel is kínlódok, semmi nem megy. Ha szép vagy már startból előnyöd van, már egyből feltételezik, hogy kedves vagy, én bele gebbedek még valaki meghall és észrevesz. Ez volt egész életemben, mindig avval nyugtatom magam, hogy majd lesz jobb és majd én is boldog leszek, de mi van, ha mégsem? Mi van, ha nekem soha nem lesz jó életem? Van rá esély, hogy valaha is jobb lesz az életem? Érez valaki hasonlóképp?

2021. jún. 25. 23:19
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
keress fel egy phiszologust
2021. jún. 25. 23:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Lelkileg nem vagy oké, bro, keress fel szerintem is egy pszichológust.

Egyébként pedig tanuld meg érzékelni a dolgokat. Pl minden este írj valamit, ami aznap jó volt/boldoggá tett. Akár az időjárás, a csillagok szépsége, hogy nem felejtetted el magaddal vinni az esernyőd, bármit. Utólag majd visszalapozol és rájössz, hogy minden nem történt valami jó.

Az tény, hogy a szépeket kedvesnek hiszi mindenki először, de ha nem az, az hamar kiderül és onnantól a külseje is értékét veszti. De tanuld meg elfogadni, hogy az élet nem igazságos, vannak szebbek és kevésbbé szebbek. Ettől függetlenül fogadd el magad olyannak, amilyen vagy és vedd észre magadon és magadban a szép részeket.

Egyébként ha a negatívitásod nem pillanatnyi, hanem tényleg így állsz azt

2021. jún. 25. 23:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

(Az előző vagyok, véletlen elküldtem, folytatnám: )

így állsz az élethez, az hamar feltűnik az embereknek és nem túl szimpatikus másoknak is.

Ha ennyire negatív vagy egyébként, akkor nem lesz jobb az életed, mert nem fejlődsz, csak szenvedsz. Lehet, hogy az átlagosnál jobb az életed most is, csak nem veszed észre.

2021. jún. 25. 23:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy én nem vagyok szép egyaltalán, de mégis mindig mondják, hogy milyen kedves a mosolyom. Az érzelmek kiülnek az emberek arcára, és ha még nem is vagy szép, lehetnek kedves vonásaid.
2021. jún. 26. 00:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Elég érzékeny lelkű vagy, ami nem feltétlen jó, mert nagyon könnyű célpont vagy a rossz embereknek.

Azok emberek aláznak meg mást, akik lelkileg nullák, így próbálnak érvényesülni, ettől érzik jól magukat, hogy ezen élhetik ki magukat.

Igaz nem ismerem a múltad, lehet könnyen beszélek, de ezeket magad mögött kellene hagyni.

Kilépni a komfortzónából, új dolgokat csinálni. Akár sport, hobbi.

A családoddal is próbáld megtalálni a lelki egyensúlyt, biztos vagyok benne, hogy nagyon szeretnek. Nekem van egy bátyám akiért mindent megadnék, a legjobb bátyus a világon, mégsem annyira éreztetem vele a szeretetem.. ettől függetlenül nagyon szeretem. A tieid felé mutass szeretetet, hálát, hogy ők a te családod.

Nem tolakodásként, de milyen egyetemre jársz, hogy ennyit kell tanulnod? Remélem nemsokára vége, kitartást.

A kapcsolatban pedig:

Engedd el magad, ne görcsölj folyamatosan azon, hogy szeressen valaki. Ha el kell valamit engedned engedd el azonnal, nem jó magad mérgezni vele, és minél tovább húzod, annál fájdalmasabb továbblépni. Ha valami az elején nem működik, nem kell pazarolni az időt. Én sokáig rossz kapcsolatban éltem, mert nem értékeltem magam eléggé. Nekem mindegy volt ki, csak szeressen. Neked ne legyen mindegy, igenis létezik feltétel nélküli szeretet, és igenis létezik az a bizonyos személy, aki mindent megad majd érted.

Hidd el, a legjobb dolgok a legváratlanabb pillanatokban jönnek, tapasztalatból mondom.

Ez nem szerencsétlenség, valakinek hamarabb bejön, valakinek később.

Igazából te döntöd el miben hiszel, de nem jobb hinni abban, hogy van valaki, aki hozzád tartozik?

Még csak 23 vagy.. előtted az élet. Mivan akkor, ha holnap lesz egy fordulópont az életedben? Ez a nap bármikor eljöhet és ajánlom, hogy minden nap így kelj föl.

Adj esélyt minden napnak arra, hogy életed legjobb napja lehessen.

És még annyit szeretnék írni, hogy a negatív hozzáállást a körülötted élők is megérzik, próbáld mindenben a pozitív oldalt látni.

Már az írásodból levettem, hogy egy rendes, megbízható srác vagy, sajnálom, hogy te így látod az életed.

Remélem segített valamennyit a regényem, hajrá, én hiszem, hogy képes vagy boldognak lenni. :)

2021. jún. 26. 00:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia, a leírásod alapján szimpatikus vagy (hasonló problémákkal küzdök). Milyen szakra jársz az egyetemen?

27 éves vagyok

2021. jún. 26. 00:22
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
Ha ezzel tudok valamit segíteni, én szeretlek! ♥️😘🥰 Na meg jobbra fog fordulni minden!
2021. jún. 26. 00:32
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
7-es én meg téged szeretlek! :D
2021. jún. 26. 01:02
 9/10 anonim ***** válasza:
20%
Milyen baleset volt?
2021. jún. 26. 04:01
 10/10 anonim ***** válasza:
8-as Köszi, igazán jól esik! ♥️😘🥰
2021. jún. 26. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!