Mi a véleményetek az ilyen emberekről ?
Tehát, van egy srác akit közelről ismerek, mondhatni kiváltságos vagyok, mert nagyon senkit nem enged a közelébe... Mindegy. A lényeg, állandóan fülhallgató van a fülébe (tényleg mindig, ballagásán is). Azt.mondja idêzem " semmi kedvem hallgatni a világ fa**ságait. Ok.
Kb senkivel nem beszél, egy sziklában több érzêkenység van mint benne, annyira nem érdekli más ember véleménye hogy az na. Van egy barátnőm, akinek tetszik, ezt finoman elmondtam neki majd annyit mondott "és, mit csináljak vele ? Pont le*arom." Kicsit azért zavar, de már én is megkaptam hogy "ha valami nem tetszik, el lehet húzni nekem is"... Szóval kicsit furcsa.
Kb egy lakatlan szigeten tudnám elképzelni. Annyit azért tudok róla, hogy eléggé nehéz élete volt. De hogy tudassam vele, hogy ez nem.épp jó viselkedés arra, hogy ne egyedül maradjon ?
Ötlet ?
Ja es ha o eppen egyedul szeret lenni akkor mivan?
Minek szolsz bele az életébe?
Jaaaaj hát ez a gyerek olyan,mintha csak egy tini könyvből lépett volna elő :D
Nekem nem lenne türelmem azt magyarázgatni neki, hogy a nagy különcködés igazából baromi gáz, és pár év múlva lesznek problémái abból, hogy fiatalon nem fejlesztette a kommunikációs készségeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!