Milyen irracionális félelmeid vannak?
Nekem pl.:
Félek attól, hogy kiszakad a medence és a víz sodrása nekilök a falnak.
Félek attól, hogy leszakad a mennyezetről a ventilátor.
Félek attól, hogy amikor autópályán elmegyünk egy kamion mellett, ránk húzza a kormányt.
Félek attól, hogy a vidámparkban leszakadnak alattam a játékok.
Nem utazok lifttel, haverom nyolcadikon lakik, és inkább felgyaloglok hozzá, mert félek hogy a lift leszakad.
Ha én vezetek nem szívesen szeretek kamion mellett elmenni, mert félek, hogy a kamionos pont elalszik a volán mögött, és nekem jön.(Faterom mellett aludt már el kamionos, és a kamion elkezdett kisiklani a szalagkorlàt felé, úgy kezdett el neki a személyautóból őrülten dudàlni. Nem sokon múlt a baleset.)
A kamion mögött sem szeretek jönni, ha fát vagy hasonlót szállít, mert félek hogy hirtelen megindul a rakomány felém.
Nem megyek fekvő szoliba, vagy állóba, mert félek hogy nem nyílik fel a gép ajtaja, ha automatikus. De ha kézileg hajtható magamra abba sem megyek, mert egy koporsóra emlékeztet a gép, és így inkább àllóba megyek, ha nagyon ritkán (évente 1-2 alkalommal) beesek.
Ha a pàrommal megyünk fel kilàtóba, akkor nem ölelem úgy meg, hogy háttal állok a korlàttól, mert olyankor olyan érzésem van, hogy le fogok zuhanni. De csak akkor, nincs tériszonyom, meg semmi ilyesmi. Repülni is szeretek. Új célom most például kipróbálni a szélcsatornàzàst.
Álló manuàlisan nyithatóba megyek*
Kicsit már fáradt vagyok.
"Néha pedig azt hiszem, hogy amikor be van fagyva a kocsi üvege és kinyitom az ajtót akkor egy meggyilkolt embert látok majd."
Ez mondjuk elég érdekes :D vajon honnan ez a félelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!