Visszamennétek a régi iskolától a újra tanulni?
Figyelt kérdés
5 évvel ezelőtt érettségiztem egy szakközépiskolában.
Eléggé nyomi gyerek voltam, bár igazából sokban most sem vagyok más, de azért mégis változtam. Nem csináltam szörnyű dolgokat, de mégis kellemetlen diáknak éreztem magamat.
Találtam egy szakmát, ami nagyon érdekelne engem, de a városban csak az én volt iskolámban lehet azt tanulni. Úgy érzem, hogy később szívesen dolgoznék ebben, jó volna elvégezni. De a barátnőm szerint gáz oda visszamenni és biztos majd pusmorognak a tanárok a hátam mögött, meg ilyenek.
Én szerettem őket, ők engem nem hiszem :D Némelyikkel volt elég furcsa, kellemetlen kapcsolatom, így picit az valóban kínos. De nem ők tanítanának.
Ti mennétek a helyemben?
2021. jún. 22. 22:27
1/6 A kérdező kommentje:
Ja hozzátenném, hogy amit akkor csináltam szakmát, azt nem végeztem el, sőt borzasztó voltam benne. Nem én akartam anno, hanem anyukám, ő azt mondta az érettségi a fontos.
2021. jún. 22. 22:30
2/6 anonim válasza:
Mindegy én mit tennék. Te menni akarsz ez világos. Akkor ne adj más véleményére, ha ezt látod a legjobb lehetőségnek hajrá! És az meg pláne ne érdekeljen mit gondolnak mások. Ez mindenkinek a magánügye mit gondol. Aki szerint nem vagyok jó arc is tök oké, fura lenne, ha azt várnám el, hogy mindenki szerint jó fej legyek :D Tedd a dolgod, járd az utad. Bátran. Ne gyáván.
3/6 anonim válasza:
Miért érdekelne téged az, hogy a hátad mögött kibeszélnek?
4/6 anonim válasza:
Inkább az a gáz, ha csak emiatt nem mennél oda tanulni.
6/6 anonim válasza:
mennek, nem erdekelne hogy a tanarok pusmorognak. akkor 18 eves kamasz voltal, 5 ev alatt benohetett a fejed lagya, megerdemelnel egy maosidk eselyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!