Ez az idő még hol kánikula és miért nem jó az, ha ilyen kellemes meleg van?
Hol van ilyen meleg ejszaka?
Evek ota nincs akkor nalunk meleg...
Pár hete még azon ment a sírás, hogy hűvös van és sokat esik az eső. :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomany..
Csak az ostobak gondoljak, hogy a dagadtsaggal fugg ossze..ez hajlam
Falun en is elviselem, foleg h itt csomo fa, volgy. Huvosebb, mint a varos. Itt este elindultam kardigánban, ott megsultem benne. Varosiak elhiszem, hogy kinlodnak
14
Már minden érthető😅🤦♀️🙋♀️
Javaslod a dezodort? Jó hogy itt vagy te, ez másnak eszébe sem jutott eddig.
Ostoba kis takony
Miket össze nem hordasz kérdező remélem még gyerek vagy.
Van aki izzadós van aki kevésbé ez genetika ugyanúgy ahogy a testszag is van akinél erőteljesebb van akinél kevésbé. Lezuhanyzik bedezodorozza magát de hiába egy óra elteltével az izzadós típusról ömlik majd a verítek.
Nincs köze a testsúlyhoz vagy az egészségi allapothoz okoska....
A dezodor jo, en nem szoktam budos lenni (honaljban) es dagadt sem vagyok :D De a legtobb dezodor csak szagot semlegesit, persze lehet gyogyszertarban kapni olyan cuccot, amitol nem izzadsz, kerdes, hogy ez jo-e. Mindenesetre az ember altalaban nem az egesz testet keni be dezodorral, a hatam stb ugyanugy izzadni fog, es meg ha budos nem is leszek, kellemetlen erzes, amikor folyik rolad a viz.
A hideg miatt en maximum a legnagyobb telekben sirok, amikor a vastag kabat + puloverben is megfagy az ember. A tokeletes idojaras az kb 10-17 fok kozott van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!