Csúnya nőket is szoktak zaklatni?
Figyelt kérdés
Például az utcán, buliban, munkahelyen stb. Szexuális zaklatásra értem természetesen, mind verbálisra, mind nonverbálisra és fizikaira.2021. jún. 18. 17:06
1/13 anonim válasza:
Igen.
De férfiakat is…
Mindenkit szokat…
Csúnya, átlagos vagy szép nőt, vagy pasit…
Csak a gyakoriság nem egyforma.
Engem átlagos pasiként eddig csak egy csúnya nő zaklatott…
2/13 A kérdező kommentje:
Engem soha nem zaklattak, és kíváncsi vagyok, hogy azért, mert egyetlen előnye mégis van a rondaságomnak, vagy azért, mert simán csak szerencsém volt eddig (és persze ritkán mozdulok ki, de néha azért muszáj utcára menni).
2021. jún. 18. 17:17
3/13 anonim válasza:
Én ronda vagyok és bár nem volt jellemző, 1-2 alkalommal előfordult. 23N
4/13 anonim válasza:
Én is ronda vagyok, engem még egyszer sem.
5/13 anonim válasza:
Szerintem a csúnyákat jóval ritkábban..
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor mégiscsak van valami pozitívuma az előnytelen kinézetnek :D
2021. jún. 18. 17:50
7/13 anonim válasza:
Szerintem a "fullos" csajokat nem igazán merik zaklatni, van egy félelem a férfiakban, mivel kevésnek érzik magukat. Nyilván néhány feles után más a helyzet. Úgy mondanám, hogy valószínűleg a leggyakoribb esetben az átlagos lányokat zaklatják
8/13 Sunshinedoll válasza:
Szerinted a zaklatás dicséret, vagy mi ez a barom kérdés? Ostoba vagy.
9/13 A kérdező kommentje:
8, szövegértés.
"Akkor mégiscsak van valami pozitívuma az előnytelen kinézetnek."
"Engem soha nem zaklattak, és kíváncsi vagyok, hogy azért, mert egyetlen előnye mégis van a rondaságomnak, vagy azért, mert simán csak szerencsém volt eddig."
Persze, dicséretnem tartom a zaklatást, és rosszul érint, hogy engem nem dicsérget mindenféle gusztustalan, creepy idegen, ha például az utcán sétálok. Holnap picsanadrágot veszek fel valami extra rövid felsővel, hátha... 🙄
2021. jún. 18. 18:16
10/13 anonim válasza:
Ne törődj a 8assal. Semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!