Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket nem szoktak...

Lányok! Titeket nem szoktak idegen fiúk ˝zaklatni˝ az utcán?

Figyelt kérdés

Mert eddig 2 fiú is rámszállt. (akik nem teljesen épek, szóval valami gond van a fejükkel...). Egyik a buszon megfogta a vállam máskor meg a karom.. Másik meg biciklivel odajött hozzám a buszmegállóban és elkezdett kérdezgetni hogy hívnak, hol lakok stb.. :S Annyira zavaró, úgy érzem mindig engem találnak meg az ilyenek. :/ De volt, hogy leült mellém egy olyan fiú aki elkezdte ütni a korlátot..o.O Már kezdtem azt hinni, hogy behúzni nekem..

16/L

2010. szept. 9. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen klinikai esetek. Ne foglalkozz velük, addig jársz jól.
2010. szept. 9. 22:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Már kezdtem azt hinni, hogy behúzni nekem.. ---> wtf? :D

Ilyet már én is hittem sokszor.

2010. szept. 9. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
A reflexeidet tesztelte. Ha védekező állást vettél volna fel, akkor kinyúvaszt. Így viszont megnyugodott abban a hitben, hogy életképtelen vagy, és nélküle is elpusztulsz rövid időn belül. Mert ő valójában a terminátor volt. :P
2010. szept. 10. 01:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Most nézem, hogy elírtam. xD Behúzni helyett behúz akar az ott lenni... x)
2010. szept. 10. 06:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el nem csak veled történnek ilyenek. Engem is megtalálnak a hasonló esetek. Főleg tavaly mikor még suliba jártam a buszmegállóban 2srcá mindig leállt velem beszélni. Utána már nagyjából mindig tudták mikor kell odaérnem és adigra ők is ott voltak. Ha hiányoztam egy napot még számon is kérték. őszintén megmondom paráztam azért tőlük. Kb egy hónapja mondta ismerősöm, hogy azóta börtönben vannak. De nem csak ez az egy eset volt, sorolhatnám még sokáig....
2010. szept. 10. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!