Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A buta oltásellenes embereket...

A buta oltásellenes embereket jobb e figyelmen kívül hagyni?

Figyelt kérdés
Facebookon is csak háborognak. Csak a butaságokat tudják mondani. Például a géneket módosítja, nemzőképtelenek lesznek az emberek, rákot okoz stb. Egyik pillanatban azt mondják hogy fél év múlva meghalnak az oltottak, aztán pedig 5 éven belül. Irogatják hogy meghalt ez meghalt 5bismerősük stb. Érdekes az én környezetemben kutya baja sincs az oltott embereknek. És sok mindenkit ismerek.

2021. jún. 18. 12:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%
Az én környezetemben van olyan, aki az oltás után, nem azt mondom hogy az miatt, hiszen minden vakcina jó és biztonságos, 2 hónapja kórházban van. Nem tudják az orvosok mi a baja, csak romlik az állapota, pelenkázzák már. Előtte semmi baja nem volt. Úgy került be, hogy kb 2-3 héttel a második adag után belázasodott, ez áprilisban volt, azóta bent van a neurológián.
2021. jún. 18. 12:55
 12/22 anonim ***** válasza:
73%

Keresztanyukám szomszédja megkaptam mind a két Pfizer oltást, egyet februárban, egyet márciusban. Május végén leállt mind a két veséje, életveszélyes állapotban is volt és azóta dialízisekre jár. A 3.-kor újra is kellett éleszteni. 69 éves a férfi.

Érdekes oltás, hogy a veséje pont az oltás után pár hónapra áll le, de ugye hivatalosan semmi köze az oltásnak hozzá.. tudjuk.

Kérdező, és te elhiszed azt, amit a mainstream média mond?

Mindenki tudja, hogy a média és a politikusok hazudnak, miért pont most mondanának igazat? Furcsa mód a foci EB-re hirtelen lecsökkentek az esetszámok, kevesebben betegedtek meg, kevesebben haltak meg..jéé. de ugye semmi köze ahhoz, hogy a számokat manipulálják..

Akinek van agya, az használja gondolkodásra, akinek meg nincs, az meg feltétel és gondolkodás nélkül elhisz mindent.

A kérdés pedig jelentve, mert provokatív!

2021. jún. 18. 12:55
 13/22 anonim ***** válasza:
81%

Nem mindegyik ilyen. Én sem oltatom be magam, mert nem ismerem a hosszútáv mellékhatásokat. De ettől még nem hiszem, hogy chip van benne meg hogy mindenki meghal tőle...

Az ilyen idióták csak lejáratják azokat, akik csak nem mernek oltatni.

2021. jún. 18. 13:23
 14/22 anonim ***** válasza:
80%
Felesleges csinálni a fesztivált! Beoltottként is úgy vélem, hogy szerintük meg te vagy buta. Tetszik, nem tetszik, jogukban áll ilyet gondolni, - pláne egy olyan emberről, aki arra élvez, hogy mások ellen próbál hangolni embereket! Nem tudom, mivel viszi előrébb az ügyedet az ellenségeskedés! Szerinted nincs ebben az országban már így is elég állat?
2021. jún. 18. 13:31
 15/22 anonim ***** válasza:
88%
Az oltáspártiak és az oltásellenesek kb olyanok, mint a keresztények és a nem keresztények. Mindkét oldal próbálja meggyőzni az igazáról a másikat és mindkét oldal azt hiszi, hogy neki van igaza.
2021. jún. 18. 14:16
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Igen, a buta oltáselleneseket jobb figyelmen kívül hagyni. De ezt te is tudtad, nem? Minek írtad ki akkor a kérdést?
2021. jún. 18. 20:44
 17/22 anonim ***** válasza:
73%
Mitől buta egy oltásellenes?
2021. jún. 18. 20:47
 18/22 anonim ***** válasza:
35%

Nem tudom, mert az anyám is az.

Egyébként statisztikaiag valóban "butábbak", az alacsonyabb végzettségűek közül kerül ki a többségük de ezt még ők is szeretik hangsúlyozni, hogy a nagyokos diplomások bedőlnek a világuralomnak, de ők, az egyszerű emberek bezzeg átlátnak a szitán! Anyum épp ma mondta, hogy vmi Gizike vagy akárki is falun lakik, érettségije sincs, csirkéket nevel de ő is látja, hogy a covid hazugság és a tüskefehérje még a csirkékre is veszélyes. Én meg dobjam ki a diplomám és úgyis meg fogok halni, a kórházban ahol dolgozom pedig csak megrendeztek mindent.

Apropó, mennyit fizetnek azért, hogy halott statiszta legyek? :D

2021. jún. 18. 23:57
 19/22 anonim ***** válasza:
71%
18 Statisztika... Hagyjuk már a magyar statisztikát.
2021. jún. 19. 09:31
 20/22 anonim ***** válasza:
63%

Csak a 90%át. Pont mint a buta oltápárti embereket is. Mind a kettő ugyanolyan nyomorék, semmit sem tud, ön- és közveszélyes, gondolkodási és belelátói képesség nulla, az önismerettel egyetemben.

Nekem csak háttérmorajlás. Kellemes, érzem, hogy a primitívebb létformák is zsizsegnek, csinálják a kis dolgukat, mint amikor állatokat nézek.

2021. jún. 20. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!