Miért sértődött meg a könyvesbolti eladócsaj?
Engem akkor is megbámulnak,ha nincs kint semmim.Akkor ki se menjek az utcára?
Én sem hiszem el,hogy megtörtént,de amúgy vannak ilyen idióták,akik nem értik,hogy miért nem szólunk be.És nem hiszem,hogy annyira értesz a mellekhez,hogy eldöntsd ránézésre,hogy igazi e vagy sem.
Kérdező, lehet, hogy összejött volna a csaj, csak nem így kell nekimenni, hogy "a melleid érdekelnek". Érdeklődj a könyvek iránt, hallgasd meg melyikről mit mond, és a végén, mikor megköszönöd a tájékoztatást, akkor fölveted neki, hogy szívesen visszajönnél zárórakor és hazakísérnéd.
Ha ezt el is utasítja, akkor se úgy tenné, mintha a melleit emlegeted.
Igen, lehet, hogy azért tette ki a melleit, hogy a férfiak észrevegyék. Biztos, hogy már előtte észrevette, hogy a melleit bámulod - és azért pl. nem is szólt semmit. De ennyire direkt maximum egy prostituálttal szemben lehetsz.
1. Szerintem a kérdés kamu.
2. Ha ki is pakolta a melleit, valószínűleg nem neked
3. Akkor sincs jogod ilyen kretén megjegyzésre, ha a fél csöcse kilóg
Amúgy nem szoktam "lekamuzni" kérdéseket, de (nagggggyon) remélem, hogy ilyen idióták nem járnak szabadlábon, max. a pszichiátrián...
Én nem ítéllek el. Értem a kérdésedet. Nő vagyok.
Általános jelenség.
Tulajdonképpen jogos a kérdésed.
Nem azért pakolja ki, hogy megbámulják?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!