Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért sértődött meg a könyvesb...

Miért sértődött meg a könyvesbolti eladócsaj?

Figyelt kérdés
Tegnap a városban sétálva a kirakatüvegen keresztül láttam, hogy az egyik könyvesboltban egy gyönyörű dekoltázzsal rendelkező eladócsaj van. Bementem a boltba, úgy tettem, mintha a könyveket nézegetném, de közben sunyi, lapos pillantásokkal a csaj csodásan kerek melleit lesegettem. A csaj egy idő után odajött hozzám, és ezt kérdezte: - Most érkeztek nemrég új könyvek. Milyen területre vagy kíváncsi, mik érdekelnek? - Én erre huncutul elmosolyodtam és ezt feleltem: - A melleidre vagyok kíváncsi. A melleid érdekelnek. - A csaj arca elkomorodott, hamuszürkére változott, és nem éppen udvariasan ezt mondta: - Na elmész te a jó édes ... húzzál innen kifelé! - Én kimentem, de még kifelé menet is csak bámultam, bámultam vissza-visszafordulva a melleit. Minek rakja ki a melleket, ha közben játssza a szüzikét?

2021. jún. 18. 09:13
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
97%

Engem akkor is megbámulnak,ha nincs kint semmim.Akkor ki se menjek az utcára?

Én sem hiszem el,hogy megtörtént,de amúgy vannak ilyen idióták,akik nem értik,hogy miért nem szólunk be.És nem hiszem,hogy annyira értesz a mellekhez,hogy eldöntsd ránézésre,hogy igazi e vagy sem.

2021. jún. 18. 12:24
 32/47 A kérdező kommentje:
A csaj megplasztikáztatta a melleit. Nagyobb és kerekebb, felül is domborodó melleket csináltatott magának. Ehhez felvett egy olyan felsőt, amelyből a mellei kb. 65%-a kint volt, szabadon. Mégis mire számít az ilyen csaj, aki direkt mutogatni akarja a megcsináltatott melleit? Ha nem lenne rájuk büszke, nem pakolta volna így ki őket. Sokféle felső közül lehet választani.
2021. jún. 18. 12:25
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
Mondom,hogy nem láttál még mellett.Nekem is mondták nemegyszer,hogy plasztikáztatott,még sincs megcsinálva.És nem mutogatta magát,hanem olyan ruhát vett fel,amihez kedve volt.
2021. jún. 18. 12:29
 34/47 anonim ***** válasza:
89%
Legalább ne könyvesboltot írtál volna hanem egy metróaluljárós ruhaboltot, vidéki presszót, szoláriumot vagy ilyesmit. Könyvesboltban az életben nem láttam még kipakolt mellű eladót. Egyenpólóban szoktak lenni.
2021. jún. 18. 12:36
 35/47 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, lehet, hogy összejött volna a csaj, csak nem így kell nekimenni, hogy "a melleid érdekelnek". Érdeklődj a könyvek iránt, hallgasd meg melyikről mit mond, és a végén, mikor megköszönöd a tájékoztatást, akkor fölveted neki, hogy szívesen visszajönnél zárórakor és hazakísérnéd.

Ha ezt el is utasítja, akkor se úgy tenné, mintha a melleit emlegeted.

Igen, lehet, hogy azért tette ki a melleit, hogy a férfiak észrevegyék. Biztos, hogy már előtte észrevette, hogy a melleit bámulod - és azért pl. nem is szólt semmit. De ennyire direkt maximum egy prostituálttal szemben lehetsz.

2021. jún. 18. 12:37
 36/47 anonim ***** válasza:
87%
Hát mert basszus zaklattad... Nem így kell "ismerkedni".
2021. jún. 18. 13:47
 37/47 anonim ***** válasza:
89%
Azért sértődött meg, mert amikor találkozott a tekintetetek, rájött, hogy sem ő, sem a könyvesbolt, sem pedig ez az egész szituáció nem létezik, úgyhogy utolsó erejével még kizavart a boltból, mielőtt artikulálatlan ordítással beleélveztél volna a kádba, beteg fantáziáidra csapatva a brét.
2021. jún. 18. 14:11
 38/47 anonim ***** válasza:
84%

1. Szerintem a kérdés kamu.

2. Ha ki is pakolta a melleit, valószínűleg nem neked

3. Akkor sincs jogod ilyen kretén megjegyzésre, ha a fél csöcse kilóg

Amúgy nem szoktam "lekamuzni" kérdéseket, de (nagggggyon) remélem, hogy ilyen idióták nem járnak szabadlábon, max. a pszichiátrián...

2021. jún. 18. 15:44
 39/47 anonim ***** válasza:
73%
Ez a prostis nyomorult. Életében nem szólt még olyan nőhöz, akinek utána nem fizetett, úgyhogy 100% hogy az eset nem történt meg.
2021. jún. 18. 19:45
 40/47 anonim ***** válasza:
2%

Én nem ítéllek el. Értem a kérdésedet. Nő vagyok.

Általános jelenség.

Tulajdonképpen jogos a kérdésed.

Nem azért pakolja ki, hogy megbámulják?...

2021. jún. 19. 17:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!