Tegnap a városban sétálva a kirakatüvegen keresztül láttam, hogy az egyik könyvesboltban egy gyönyörű dekoltázzsal rendelkező eladócsaj van. Bementem a boltba, úgy tettem, mintha a könyveket nézegetném, de közben sunyi, lapos pillantásokkal a csaj csodásan kerek melleit lesegettem. A csaj egy idő után odajött hozzám, és ezt kérdezte: - Most érkeztek nemrég új könyvek. Milyen területre vagy kíváncsi, mik érdekelnek? - Én erre huncutul elmosolyodtam és ezt feleltem: - A melleidre vagyok kíváncsi. A melleid érdekelnek. - A csaj arca elkomorodott, hamuszürkére változott, és nem éppen udvariasan ezt mondta: - Na elmész te a jó édes ... húzzál innen kifelé! - Én kimentem, de még kifelé menet is csak bámultam, bámultam vissza-visszafordulva a melleit. Minek rakja ki a melleket, ha közben játssza a szüzikét?
Szerintem meg meg sem tortent :D Nem hiszem hogy egy ilyen incelnek lenne batorsaga odamenni egy nohoz. Gyakorin meg az interneten nev es arc nelkul, na ott mar vaganykodunk :)
2021. jún. 18. 10:03
13/47 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de én 40 fokban is fel tudok öltözni ízlésesen úgy, hogy ne rohadjak bele a melegtől a ruhába. Nem rakom ki a melleimet meg a seggemet se. Pont ezért, mert zavarna, ha mindenki azt bámulná meg beszólogatna.
2021. jún. 18. 10:10
14/47 anonim válasza:
13: neked is elmondom újra, szívem: akinek nagy melle van és dekoltázsa van, az nem tud úgy felöltözni nyáron, hogy ne úgy tűnjön pár perverznek, hogy ki van a melle pakolva. Nekem pl. F kosaras melleim vannak, egy sima póló kivágásban is már látszik a mellvájatom, ami sok pasinak már felhívó keringőre. Ha nagyon akarnék, akkor fel tudnék úgy öltözni, hogy az se látsszon, de az vagy úgy állna rajtam, mintha 30 kilóval több lennék, vagy belesülnék.
Az megint más kérdés, hogyha kipakolta is, ha dolgozik, nem illik ilyen dolgokkal zargatni.
2021. jún. 18. 10:15
15/47 anonim válasza:
"Én nő vagyok, de én sem értem ezt a jelenséget :D"
Gondolom akkor nálad oké, ha valaki a strandon megfogja a melled vagy a feneked, mert végül is nem volt burkával takarva, mi mást tehetett volna szegény, szerencsétlen férfi...
2021. jún. 18. 10:16
16/47 anonim válasza:
Puszika drágám, de történetesen pont egy D kosaras nő vagyok. Mégsem látja mindenki a melleimet az utcán, meg lehet oldani, nem csak mélyen dekoltált ruhák léteznek. Természetesen látszik a ruha alatt, hogy mekkora, de éppen ezért nem is pakolom még kifele mindenkinek.
2021. jún. 18. 10:27
17/47 A kérdező kommentje:
Az eladócsaj mellei annyira szabályosan gömbszerűek, kerekek voltak, a felső részük annyira ki volt gömbölyödve, hogy tuti: plasztikázott mellek. Ezek a mellek szilikonos mellek voltak, ez ezer százalék. A nő azért viselt mélyen dekoltált felsőt, mert a plasztikai sebész remekművét igenis közszemlére akarta tenni.
2021. jún. 18. 10:29
18/47 anonim válasza:
Mondjuk egy számomra csúnya nőnek én sem nézem meg a mellét hiába nagy
Egy jó nőnek ha pulcsibaan van is de látom hogy szép formás melle van akkor is megnézem🤪
2021. jún. 18. 10:30
19/47 anonim válasza:
16: de azt nem érted, csillagcicavirág, hogy a kérdezőféle pasik nem arra értik, hogy kipakolod, amikor tényleg kiPAKOLOD, hanem arra is, ha már a vájat látszik belőle. De persze könnyebb a magad hátát veregetni, hogy te vagy az egyetlen erkölcsös szupernő az egész világon.
2021. jún. 18. 10:32
20/47 anonim válasza:
Olyan cukik vagytok, hogy elhiszitek, hogy megtörtént :D
A kérdező legközelebb egy marslakóval fog szexelni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!