Tegnap a városban sétálva a kirakatüvegen keresztül láttam, hogy az egyik könyvesboltban egy gyönyörű dekoltázzsal rendelkező eladócsaj van. Bementem a boltba, úgy tettem, mintha a könyveket nézegetném, de közben sunyi, lapos pillantásokkal a csaj csodásan kerek melleit lesegettem. A csaj egy idő után odajött hozzám, és ezt kérdezte: - Most érkeztek nemrég új könyvek. Milyen területre vagy kíváncsi, mik érdekelnek? - Én erre huncutul elmosolyodtam és ezt feleltem: - A melleidre vagyok kíváncsi. A melleid érdekelnek. - A csaj arca elkomorodott, hamuszürkére változott, és nem éppen udvariasan ezt mondta: - Na elmész te a jó édes ... húzzál innen kifelé! - Én kimentem, de még kifelé menet is csak bámultam, bámultam vissza-visszafordulva a melleit. Minek rakja ki a melleket, ha közben játssza a szüzikét?
A kérdésben az szerepel, hogy egy gyönyörű dekoltázzsal rendelkező nő volt. Gyanítom, hogy nem szkafanderben volt.
Részemről ennyi, legyen szép napod!
2021. jún. 18. 10:34
22/47 anonim válasza:
Hát de nem azért rakta ki a melleit, hogy te odamenj hozzá kéjesen álló f.sszal
2021. jún. 18. 10:35
23/47 anonim válasza:
hanem azért rakta ki, hogy Csád menjen oda álló fasszal
ha te mész oda, az sértő
2021. jún. 18. 10:36
24/47 anonim válasza:
Még jó, hogy eldöntheti, hogy ki b.ssza meg a raktárban 🤷♀️
2021. jún. 18. 10:37
25/47 anonim válasza:
Fú, de örülök, hogy nem nőnek születtem. Lányok, ilyen patkányok komolyan zaklatnak titeket?
2021. jún. 18. 11:07
26/47 anonim válasza:
Ha bámultad, az nem gáz. A zaklatás határát súroló megjegyzésed volt a gáz, már ha igaz.
Próbáld meg magad kívülről szemlélni: így kezdeni egy teljesen ismeretlen lánnyal való társalgást, miközben ő a munkáját végzi, ez ultragáz és egyáltalán nincs rendben.
Minden jóérzésű nő elküld egy ilyen után melegebb éghajlatra. És még te csodálkozol.
Már ha igaz ez az egész.
2021. jún. 18. 11:15
27/47 anonim válasza:
#20 vagy a thai nővel 😂
2021. jún. 18. 11:19
28/47 anonim válasza:
#25 Sajnos előfordul.
2021. jún. 18. 11:25
29/47 anonim válasza:
Szidjátok a kérdezőt… szerintem ebben a helyzetben mindkét fél ludas. A kérdező azért mert egy alpári módon próbált közeledni, a nő pedig a kivágott felsője miatt, emberek, nem kötelező kitenni a melleket, nőből vagyok és nem kell garbó az eltakaráshoz. Nyilván a célja a figyelemfelkeltés volt.
2021. jún. 18. 12:08
30/47 anonim válasza:
Nő vagyok,és a szolíd öltözködést preferálom,mikor a félmeztelenül járkáló lányok picsognak,hogy bámulják őket,én is csak forgatom a szemeim.Viszont ilyen megjegyzéseket tenni,mint amit a kérdésben olvashattunk,oltári nagy parasztság.
Ha tetszik egy nő,hívd meg egy kávéra,ne pedig a testét kommentáld,mert rettent ijesztő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!