Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Semmi nem érdekel csak a...

Semmi nem érdekel csak a online játék, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Konkrétan játék függő lettem, mindig gta-zok, se a szüleimmel se semmivel nem foglalkozok csak géppel. Nem dolgozok, jó mentségemre szóljon nincs is mit, mert egy unalmas városban lakok , egy gyár van, ott is leépítések voltak fél éve, na onnan tettek ki. MLM munkákkal nem foglalkozok. Szóval csak játszok és alszok, meg melót keresek, de az 10 perc, egy hét alatt 2 új hírdetés lett ,de az asztalos meg klímaszerelő. 24 éves vagyok amúgy és kb. 4 hónapja sehol sem voltam. Nincs is pénzem, szülőktől meg nem kérek, adnak kaját. 3 hete csak "szia, hogy vagy" hangzott el. Nem panaszkodhatok, megértik, hogy rossz helyen lakunk, nekik is olyan a munka, hogy egy hiba és repülnek mert halomba állnak a jelentkezők.
2021. jún. 18. 00:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyik haverom egy az egyben ugyan olyan, mint te, csak ő Budapesten és ő kijelentette, hogy kétkezi munkát nem fog végezni, szóval ha nem talál neki tetszőt, akkor inkább nem is dolgozik.

A szüleid nem lesznek mindig melletted, hogy eltartsanak és ahogy öregszel, egyre kínosabban fog kinézni az önéletrajzodon, hogy nagyon kevés a munkatapasztalatod.

2021. jún. 18. 08:56
 12/15 A kérdező kommentje:

Dehogy kezdek el csatornát csinálni, így is utálok beszélni. :)

Net az azért van mert szüleim is használjákq, villanyt is és ők is fizetik.

Sajnálom őket, de nem tudom kivitelezni a elköltözést mert félek az új dolgoktól, annyira, hogy játszottam egy sráccal ő másik oldalon kezdett el lőni egy feladat során és teljesen elcsesztem utána mindent, én nem vagyok képes a változtatásra. Való életbe meg, lefekszek háttal aludni ha jobbról fordulok hasra már rossz, és nem tudok aludni. Balról fordulva meg sikerűl. Ezek olyan dolgok amiket sokan nem értenek.

2021. jún. 18. 09:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Szörnyű generációkat nevel mostanság a társadalom. A te fajtád pár tíz éve simán éhenhalt volna a saját hülyeségébe.

De amúgy a szüleidet hibáztatom. Az előző lepontozott válaszolónak igaza van: ha rákényszerítenének a szüleid a húzós helyzetre (pl kitennének az utcára, mert jogilag megtehetik), akkor pikk-pakk találnál munkát szálással karöltve. Csakhátugye, nem vagy rákényszerítve és ilyen puhány, ingerszegény fiatalokból áll ki az ország.

Na de legalább ez is egy intő példa nekem, hogy hogyan NE neveljem majd a gyerekemet.

2021. jún. 18. 10:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát a legutóbbi válaszod alapján sajnos 2 dolog ugrott be nekem és egyik sem pozitív.

Az első az, hogy nem vagy-e véletlen autista?

A második az, hogyha ez nem áll fenn, akkor sajnos elég életképtelen vagy. Ami szerintem fele-fele arányban a szüleid, illetve a te hibád.

2021. jún. 18. 10:36
 15/15 anonim ***** válasza:
2#, gtaval nem lehet streamelni. Kellenének modern, még fel nem.talált játékok, de hasonlók, mint a wow, és akkor a skill megmutatkozhatna, és azt lehet könnyen világhírűvé tenni, ha van mit mutatnod.
2021. jún. 20. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!