Hogy csinálják akiknek csávóként van vagy 1200 ismerőse facebookon vagy öten írnak neki ha online kerül?
Figyelt kérdés
2017. jan. 16. 18:45
1/8 lujzika001 válasza:
Mindegy ! Egy barátjuk sincs, sem igazi barátnőjük. Ne törödj vele, ez csak felszines dolog.
2/8 A kérdező kommentje:
Miért, akik ráírnak nem ugranak hogy eljöjjenek vele akárhova? Akik meg nem írnak rá az nagy tömegből úgyis vagy 10-en lesznek, akik elmennek vele ha szervez bármi programot így ő lehet a vezető?
2017. jan. 16. 20:00
3/8 anonim válasza:
Ez most sokallod vagy nem?
Nekem is van alsóhangon 1500 ismerősöm, naponta átlagosan 10 emberrel beszélek, de nem érzem azt, hogy ez sok lenne. Sok embert ismerek, sok körben mozgok, a facebook pedig segít a kapcsolatok fenntartásában, de még mindig nem ez fog meghatározni egy személyt, sem a fészbúk lájkok:DD mikor tanuljátok már meg
4/8 K...László válasza:
Nekem van kb 200. Karácsony körül fel szoktam menni fészre. Telefonom is csak biztonság miatt van, de többször csak azért töltöm fel a kártyát 3000 forinttal, hogy ne járjon le, mert mindig marad kb egy ezres belőle. Menő nagydumásnak kell lenni, meg sok helyre elmenni, sokat posztolni, és lesz sok ismerősöd.
5/8 A kérdező kommentje:
Milyen sok körben mozogsz? Meg mi a különbség aközött, akit sokan keresnek, és aközött akinek nem ír szinte senki?
2017. jan. 19. 10:07
6/8 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. Az én tesóm 19 éves, a fél életét Győrben töltötte le, a másik felét egy másik városban. Jól néz ki, buknak rá a csajok, de nem fossa szét a Facebookot minden nap új képpel. Szóval 2 általános iskola, egy középsuli, egy munkahely ahol emberekkel foglalkozik, és egy jó arc, jó dumával :)
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor annyi h jól néz ki? Mi jelent az, hogy jó duma? Akkor nagyrészt adottság hogy kinek hány ismerőse lesz, mert magas jóképű csávónak meg nagymellű csajnak kell lenni?
2017. jan. 23. 10:45
8/8 cucklord válasza:
Még a jóképű se muszály hogy legyen, ha egyszer meg van a maga karizmája és kisugárzása az embernek. Persze nem mindenki születik ilyennek, de semmiképp se kell rá irigykedni, inkább koncentrálj arra, hogy neked is minél több barátod legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!