Ha járvány helyzet alatt online rendeltek, akkor ti is ezt csináljátok?
Anyámnak van egy olyan mániája, hogy ha én online rendelek valamit így járványhelyzet alatt(ő retteg tőle, tehát nála hatszázszor meg kell kérdezni, hogy lehet-e, mert ha a szomszédtól hallja, akkor kiakad, ja és otthon lakom) akkor azt miután átvettem le kell tennem a fedett terasz egy félre eső pontjára és ott kell hagynom napokig, mondván, hogy a vírus miatt veszélyes behozni. Szerintem ez nem normális, szerinte meg de, és amúgy is így csinálja mindenki.
Szóval, ti is egy félreeső helyen hagyjátok a csomagjaitokat napokig a vírus miatt?
Nem.
Akkor a boltban vásárolt árukkal is ezt csináljátok? Azt is egy csomó koronás összefogdoshatta, mielőtt megvettétek.
Nem, eszembe se jut ilyet csinálni. Egyrészt itt a panellakásban nem nagyon tudom félreeső helyen, pláne a lakáson kívül hagyni a csomagjaimat mert a lakáson kívül a lépcsőház van, ahol rajtam kívül még vagy 400 ember mászkál napi szinten, tehát semmivel nem vagyok előrébb. Másrészt ez már az a szintje a paranoiának amit nem tudok megindokolni. Maszkban megyek le a postáshoz átvenni, fent kibontás után kidobom a dobozt és megmosom a kezem, illetve ha élelmiszert rendelek például akkor azt is megmosom természetesen fogyasztás előtt. Ennél nagyobb feneket keríteni neki tök felesleges.
Mondom ezt úgy hogy egyébként komolyan veszem a vírust meg a rendelkezéseket, távoktatásban tanulok, kb 2 emberrel tartom személyesen a kapcsolatot, nem megyek sehova ahova nem nagyon muszáj, amikor meg muszáj akkor hordok maszkot, viszek kézfertőtlenítőt és tartom a másfél métert. De mindennek van határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!