Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha járvány helyzet alatt...

Ha járvány helyzet alatt online rendeltek, akkor ti is ezt csináljátok?

Figyelt kérdés

Anyámnak van egy olyan mániája, hogy ha én online rendelek valamit így járványhelyzet alatt(ő retteg tőle, tehát nála hatszázszor meg kell kérdezni, hogy lehet-e, mert ha a szomszédtól hallja, akkor kiakad, ja és otthon lakom) akkor azt miután átvettem le kell tennem a fedett terasz egy félre eső pontjára és ott kell hagynom napokig, mondván, hogy a vírus miatt veszélyes behozni. Szerintem ez nem normális, szerinte meg de, és amúgy is így csinálja mindenki.

Szóval, ti is egy félreeső helyen hagyjátok a csomagjaitokat napokig a vírus miatt?

2020. nov. 21. 12:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom,ez így túlzás,főleg,hogy a bolti áru nem zavarja,logikátlan is.

Ha annyira parázik anyud,nem lehet ezeket a csomagokat egy antibakteriális kendővel áttörölni,meg a benne lévő tárgyakat?

Pár napon belül nem is biztos,hogy vírusmentes lesz.

2020. nov. 22. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!