Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Leszólíthattam volna a buszon...

Leszólíthattam volna a buszon a mellettem ülő lányt,aki gyakori kérdéseket böngészte a telefonján?

Figyelt kérdés
Fölszálltam ma a buszra leültem egy szép lány mellé.Tudom hogy nem illik másnak a telefonját nézni de véletlenül ránéztem a telefonjára és láttam hogy chatel valakivel.Pár perc múlva véletlenül megint odanéztem és azt láttam hogy a gyakori kérdéseken nézegeti a kérdéseket,de nem ebben a kategóriában,nem a magány kategóriában hanem a lakóhely témakörben.Mondhattam volna neki hogy én is felhasználó vagyok a gyakori kérdéseken?Elindíthattam volna így egy beszélgetést vagy jobb hogy nem mondtam semmit,mert úgyis csak felsültem volna?🙂

2021. jún. 17. 13:23
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
46%
#30 Poén lett volna. Én vagyok a srác a buszról, itt ülök melletted :D
2021. jún. 17. 23:27
 42/44 anonim ***** válasza:
47%

Istenem, ennyi töketlen pasit.

Simán megmondtam volna ott rögtön.

És persze azonnal közlöm, hogy nagyon szimpatikus nekem, és szeretném, hogy ezt a beszélgetést máskor, máshol nyugisabb körülmények között valamikor folytassuk.

Ennyi. Ha bejössz neki ad valami elérhetőséget. Ha nem, azt is közli. És ennyi. Nem mindegy mit mond ? Egy idegen ember. Ha elküld, akkor mész tovább és jöhet a következő és ennyi.

2021. jún. 18. 06:01
 43/44 anonim ***** válasza:
72%
Megtehetted volna. Mivel sültél volna fel? O.o
2021. jún. 21. 11:09
 44/44 anonim ***** válasza:
33%

Engem soha nem érdekelt, hogy felsülök e vagy sem.

Ugyanis ha igen, semmi gond, mert egy idegen ember, még nem tudok róla semmit, (csak annyit, hogy jól néz ki és tetszik), akkor meg nem mindegy hogy elküld vagy sem ?

A következő sarkon lesz másik három aki ugyanígy tetszik. Lehet, hpgy a 17. így megszólított (aki tetszik) fogja azt mondani éreztetni, hogy bejössz neki.

2021. jún. 21. 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!