Leszólíthattam volna a buszon a mellettem ülő lányt,aki gyakori kérdéseket böngészte a telefonján?
#26 Páromnak, barátaimnak tovább szoktam küldeni a hülye kérdéseket, kommenteket, tudják hogy fent vagyok.
Buszon viszont direkt elfordítva olvasom, hogy mások ne nézegessék - főleg mivel a hülye kérdésekre (főleg a szexualitás témakörben vannak gyöngyszemek) néha válaszolok is, hátha sikerül észhez téríteni valakit.
"13 nem kérdeznél vissza hogy milyen kategóriákban szoktam nézelődni,vagy szoktam e kérdéseket is kiírni?"
Nem, mert nem érdekel.
Most mit töketlenkedsz? Úgyis őt akarod megtalálni ezzel az agonizálással. Írd ki, maximum nem ír rád vagy törlik a kérdésed a moderátorok.
Az ismerkedés kategóriába is kiírhatod akár naponta is.
1* volt a fő kérdésben történt esetem nekem is az egyik vilin, nem mertem megszólítani, de tök érdekes volt, hogy végre valaki GYK-zik.
Olyan lett volna, hogy tuti leugatott volna, hogy "Miért vizslatom a másikat, hogy mit csinál?", így nem léptem.
"57 kilósan is lehet valaki nagyon szép"
Ha ez a lány annyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!