Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Leszólíthattam volna a buszon...

Leszólíthattam volna a buszon a mellettem ülő lányt,aki gyakori kérdéseket böngészte a telefonján?

Figyelt kérdés
Fölszálltam ma a buszra leültem egy szép lány mellé.Tudom hogy nem illik másnak a telefonját nézni de véletlenül ránéztem a telefonjára és láttam hogy chatel valakivel.Pár perc múlva véletlenül megint odanéztem és azt láttam hogy a gyakori kérdéseken nézegeti a kérdéseket,de nem ebben a kategóriában,nem a magány kategóriában hanem a lakóhely témakörben.Mondhattam volna neki hogy én is felhasználó vagyok a gyakori kérdéseken?Elindíthattam volna így egy beszélgetést vagy jobb hogy nem mondtam semmit,mert úgyis csak felsültem volna?🙂

2021. jún. 17. 13:23
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
96%

NEM lett volna jó kiindulópont.

"nem szoktam mások telefonját nézegetni." de épp ezt tetted.

2021. jún. 17. 14:25
 22/44 anonim ***** válasza:
57%
Egyébként a 7-es mond valamit. Ez az a fajta magabiztosság, ami engem is lehengerel nőként. Ettől már vonzóbb lesz egy férfi. Persze ha van mellé egy ordenáré stílusa, akkor elhajtom, meg ennyivel fiatalabbal én nem hiszem, hogy jártam volna akár egy percig is, de tetszik, az ilyen stílusú pasikba simán bele lehet szeretni.
2021. jún. 17. 14:26
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenki előtt (kivéve a férjemet) titkolom, hogy szoktam gyakorizni. Ha egy buszon ezt fennhangon kijelentené valaki, akkor tuti elsüllyednék szégyenemben, vagy letagadnám (mondanám, hogy nem szoktam, csak most kerestem valamit és azt dobta ki találatnak vagy bármi mást).
2021. jún. 17. 14:29
 24/44 A kérdező kommentje:
Azon gondolkozom,hány 50 kiló körüli lány lehet az országban,aki ma buszon utazott,a telefonján a gyakorit nézegette és ült mellette egy idegen srác a buszon.Mert ezek a lányok,ha most olvassák ezt a kérdést,lehet hogy elgondolkoznak nem e róluk van szó:)
2021. jún. 17. 14:29
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam olvasgatni, nem ritka jelenség
2021. jún. 17. 14:30
 26/44 A kérdező kommentje:
#23 De Te szégyenled hogy feljársz ide?Azt gondolod ha ezt a baráti körödből vagy ismerősi körödből megtudná valaki csúnyán fogalmazva bolondnak tartanának?
2021. jún. 17. 14:34
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor ha az ismerkedés témakörbe is szokott írni :)
2021. jún. 17. 14:36
 28/44 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon szép volt, max 55 kg.

Jobban járt, hogy békén hagytad.

2021. jún. 17. 14:36
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
#26 Én nagyon szégyenlem, igen XD. Senkinek nem mondtam soha.
2021. jún. 17. 14:37
 30/44 anonim ***** válasza:
63%
A felhasználó nevét is könnyen le lehetett volna lesni, és írtál volna neki privátot. Hogy te vagy srác a buszról :D
2021. jún. 17. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!