Berekfürdőn nem akarták elfogadni a személyi igazolványt mint igazoló eszküzt,hogy elmúltam 65 éves.A pénztáros szerint nem biztos,hogy nyugdíjas vagyok. :) Valójában mit kell igazolnom? Hogy nyugdíjís vagyok vagy azt ,hogy elmúltam 65 éves?
Nemcsoda, hogy leszavazol, mivel az értelmi szinted is csak ezen a szinten van, mint ahogy a jelen helyzeteden is látszik.
Diáknak se adnak diákjegyet buszon, ha nem mutatja meg a diákigazolványát. Hogyan igazolod, hogy nyugdíjas vagy, ha nincs nálad a nyugdíjas szelvényed? Remélem egy életre megtanultad, ha vidd magaddal.
Kérdező privát levele:
iboly2 ma 11:13
"Te hígagyu ! Mielőtt kritizálsz olvasd el a kérdést !"
Na, ennyit róla.
"A pénztáros is olyan okos (kodó ) volt mint Te !"
Persze, rajtad kívül mindenki hibás, csak te vagy nagyon okos, aki nem viszi magával a nyugdíjas szelvényét, és fel van háborodva, ha nem engedik be anélkül.
12: a pénztáros NEM okoskodik, hanem a számára kötelezően előírt szabályt követi!
Itt egyértelműen te okoskodsz.
13: ja, köszi...
Ezek után tök fölösleges bármit is írni neki - ő meg van róla győződve, hogy ő az okostojás...
65 év az öregségi nyugdíjkorhatár, ez igaz.
De attól nem leszel automatikusan nyugdíjas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!