A bácsi nyugdíjas,nincs vállalkozása, nincs kertje, állatai.7kor kel, 8ig mosakszik, berakja a protézisét,reggelizik, a felesége, a néni még 63 éves az eljár dolgozni és este 17 órakor jön haza, este megfőz másnapra és onnantól együtt vannak. Hétvégén együtt mennek autóval bevásárolni, a néni főz, mos, takarít. Vajon mit csinálhat a bácsi reggel 8-17ó között? nem megy sehova ebben a Covidos időben (meg úgyis zárva van uszoda, múzeum).
70 éves bácsiként az előbbi, valamiért törölt kérdésedre leírtam egy féloldalas választ.
Mire megnyomtam az "elküld" gombot, addigra nem volt hova.
Nem írom le még egyszer, a lényeg, hogy nem ismerem az unalmat és rövidebbek a napjaim, mint amikor dolgoztam.
2021. márc. 29. 12:31
3/26 anonim válasza:
Miért lett törölve az előző kérdésed?
2021. márc. 29. 12:32
4/26 anonim válasza:
69ezik
2021. márc. 29. 12:34
5/26 anonim válasza:
Szerintem azért, mert azzal kezdte, hogy ő 15 éves.
És tudod itt olyan baromi nagy rend és fegyelem van, hogy ez nem megengedhető!:)
2021. márc. 29. 12:35
6/26 anonim válasza:
A videójátékokkal való játszástól a fű növekedésének nézéséig bármit csinálhat.
(Nekem volt egy olyan osztálytársam, aki egy időben egy 62 évessel játszott valami autós játékot. Közben beszélgettek is, és tanult egy csomó beugratós találós kérdést tőle. :D )
2021. márc. 29. 12:41
7/26 anonim válasza:
Amit egy hasonló korú ember csinálhat járvány idején.
Én például rengeteget olvasok, rejtvényt fejtek, tévét nézek, internetezek a napi torna, séta, háztartási teendők mellett. Az viszont igaz, hogy már minden sokkal lassabban megy, mint fiatalabb koromban.
2021. márc. 29. 12:56
8/26 anonim válasza:
Tvzik pl
2021. márc. 29. 13:06
9/26 anonim válasza:
Tévét néz, olvas, kitakarítja az autót, netezik, meglocsolja a virágokat, beágyaz, elmosogat, szundikál ebéd után.
2021. márc. 29. 13:10
10/26 anonim válasza:
Apám mindig azt szokta mondani, hogy a nyugdíjasok idejét mások osztják be. :-) Ő mondjuk elég aktív nyugdíjas, nem lepukkant, bevásárol, házimunkát végez, barkácsol, interneten is egész aktív.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!