Mit csinálhat otthon egyedül egy 69 éves bácsi?
Figyelt kérdés
A bácsi nyugdíjas,nincs vállalkozása, nincs kertje, állatai.7kor kel, 8ig mosakszik, berakja a protézisét,reggelizik, a felesége, a néni még 63 éves az eljár dolgozni és este 17 órakor jön haza, este megfőz másnapra és onnantól együtt vannak. Hétvégén együtt mennek autóval bevásárolni, a néni főz, mos, takarít. Vajon mit csinálhat a bácsi reggel 8-17ó között? nem megy sehova ebben a Covidos időben (meg úgyis zárva van uszoda, múzeum).2021. márc. 29. 12:27
11/26 anonim válasza:
Kérdező, honnan tudod, hogy miket csinál...? EGyáltalán, hogy van-e protézise...? :-D
12/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen az életkorom miatt lett törölve.
2021. márc. 29. 13:15
13/26 anonim válasza:
Indítson egy póló webshopot, amire kötelezze a gyerekét lelki zsarolással, hogy dolgozzon neki ingyen és bérmentve :)
14/26 anonim válasza:
Ha en ennyi idos leszek majd, szeretnek egy kis házat a tó mellett es eltolteni ott az idomet.
Link:
15/26 anonim válasza:
Az én nagyapám már 82 éves, de soha nem unatkozik.
Családfát szerkeszt (számítógépen), családfakutatáson dolgozik, ezen kívül bridzsezni jár (most online), kertészkedik, bicajozik, túrázni is járt amíg nem volt covid a régi túratársaival.
16/26 anonim válasza:
Tévét néz, olvas, rejtvényt fejt, barkácsol, internetezik, ha olyan állapotban van akkor kicsit átmozgatja magát. Rengeteg dolgot lehet csinálni otthon is
17/26 anonim válasza:
Bocs, én ugyan "csak" 65 éves vagyok, de igen sok mindennel el vagyok foglalva, rendberakom a lakást belül, olvasok, nemrég elkezdtem angolul tanulni, sokat nézek filmeket ezen a nyelven, gondozom a szobanövényeket, informálódik a neten az aktuális hírektöl (több ellentés oldalról, meg több nyelven) sportolok stb
19/26 anonim válasza:
Téged ez miért érdekel ennyire? Miért nem a saját dolgaiddal foglalkozol? Ne hari, de pont tökre olyan vagy, mint egy mindenbe belekotkodáló vénasszony. 😃
20/26 anonim válasza:
Perpetum mobilékről ábrandozik és a gyk népét butítja vele a tudomany kategóriában huszoniksz oldalon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!