Együtt lehet élnem a hibáimmal, a baklövéseimmel, esetleg a szégyennel, hogy hülyét csináltam magamból? Megérdemlem, vagy megéri-e hogy igy is éljek?
Kicsit idősebb korban már az ember a hibáira másképp gondol.
Én csak 30as vagyok, de ma pont egész nap a hülyeségekre gondoltam amiket fiatalon csináltam - miven most minden hétkönap és minden hétvége feszt ugyanolyan, kifejezetten jó volt nosztalgiázni. Szégyen, vagy se de örültem hogy volt életem :)
Emiatt aztán ne szégyelld magad!
Máskor nem kell ráírni férfiakra: az az ő dolguk. ;)
Próbáld meg helyretenni az önbecsülésed.
Vidéken ciki ha kibeszélnek, vagy valami olyasmit csinálsz, amiért azt gondolod, hogy kibeszélnek majd. Viszont túl lehet élni - nekem is volt pár ügyem. Az értelmes emberek nem foglalkoznak vele, a többieken meg minek idegesítsem magam?
De egy vagány, öntudatos csajszi vagy - semmi gond nincs azzal, hogy felvetetted neki ezt. Sőt, sok esetben simán működik is ez, ma már a nők is nyugodtan kezdeményezhetnek. A probléma a sráccal van, ha nem tudja ezt normálisan kezelni és letilt téged. Nehéz ismerkedni sajnos amiatt, hogy mindenki iszonyat magasra teszi a lécet, a social mediában látott tökéletesre retusált és filterezett képek miatt és a saját értékével sincs sokszor tisztában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!