Vannak rajtam kívül, akik utálják a vasárnapokat, akiknek az a hét legrosszabb, legsemmirevalóbb napja?
Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 10:16
11/19 anonim válasza:
Na és mi van ha valakinek 25 évesen az anyja készít vasárnapi ebédet? Én 26 vagyok és a szüleimmel élek, mivel rondának születtem sosem kellettem egy nőnek sem (szerinted én tehetek erről / élvezem ezt?) valamint nem is tehetős a családom hogy mindent a seggem alá toljanak 25 éves koromra...tudod egyedülállóként 200 ezres fizetésből nem fogsz tudni fenntartani egy albérletet (nézegetem az albérlet árakat rendszeresen, havi 80-100 ezernél kezdődik egy garzonlakás is). Nem kellene leszólni azt aki így kénytelen élni, mert bizony nagyon sokan kényszerből élünk így, én is szívesen laknék egyedül vagy a barátnőmmel, de ha nincs elég pénzed és még ronda is vagy, akkor nem nagyon tudsz mit tenni.
12/19 anonim válasza:
Miért kellett töröltetni a válaszom, amiben egy darab csúnya szó nem volt? Annyit írtam, hogy mi van akkor ha valakinek 25 évesen rántotthúst csinálna az anyja? És hogy ez a kommentelő fogja megmondani ki mit csináljon?
Ebben mi volt a rossz?
13/19 anonim válasza:
Esküszöm, a pszichiátrián normálisabb válaszadók vannak mint itt a gyakoron néhányan. Csak arra kérem az Istent, higy a gyermekem ,vagy bármely családtagom sose fusson össze olyanokkal mint a 4. választ adó felhasználó.
14/19 anonim válasza:
Jaj hagyd már ezt a "gyermekem" dumát. Mindenki tudja, hogy se gyereked, se életed, hiába adod itt ezt az istenhívő lúzert.
Előző válaszoló, te meg ne káromkodj, talán akkor nem törlik az irreleváns válaszaidat ;)
15/19 anonim válasza:
#14: Egyáltalán nem káromkodtam. Láthattad is az előző válaszom, mert pont utánam írtál kommentet. Hogy lehetsz ennyire rosszindulatú??
16/19 anonim válasza:
De, káromkodtál. Láttam, hisz utána írtál. Legalább csillagozd ki, ha azt irod, hogy i.dióta
17/19 anonim válasza:
Te tényleg nem vagy normális...
18/19 anonim válasza:
Hát persze, tereld csak a temat :) kis dedómatyi
19/19 anonim válasza:
Nekem pont az a problémám a vasárnapokkal, hogy rövidek, és a hétvége utolsó napja, másnap iskola/munka ezért kicsit olyan nyomasztó vagy hogy is mondjam, hogy holnap már megint korán kell kelni. Ráadásul eléggé halogatós ember vagyok, emiatt vasárnapra rendszerint sok tennivalóm marad, így kissé "kapkodós" is szokott lenni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!