Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A férfiak miért olyan nőt...

A férfiak miért olyan nőt keresnek, amilyen az anyukájuk és a nők miért olyat, amilyen az apukájuk?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy általában az emberek olyan párt keresnek, amilyenek a szüleik? És ha rossz mintát lát otthon, akkor is igaz ez? Miért?

2021. jún. 12. 23:44
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Nemtom én nem vagyyok egyik sem. Na, erre mit lépsz..
2021. jún. 12. 23:51
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Mert abban szocializálódsz. Így, még ha rossz is a példa, számodra az lesz a jó, mert ezt látod sokat. Ezért nehéz sokaknak kitörni.
2021. jún. 12. 23:52
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
„A férfiak miért olyan nőt keresnek, amilyen az anyukájuk és a nők miért olyat, amilyen az apukájuk?” Akkor biztosan nem így van ha az adott gyerek homoszexuális.
2021. jún. 13. 00:05
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
2-esnél a labda. Ő írt valamit szerintem. Az egy nagyon mély pszichológiai dolog.
2021. jún. 13. 00:07
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Mivel sikerült föl nevelniük, és nem haltál éhen, igy az evolucio szerint jó példák. Az meg gondolom egyértelmű hogy miért előny hogy a gyerek tanul a azüleitől.
2021. jún. 13. 00:36
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Be is bszna, ha olyan párom lenne mint a szüleim.
2021. jún. 13. 00:37
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Hát én biztosan nem akarnék olyan tulkot, mint az apám... :/ Férjem nem is olyan, csak 2 közös vonásuk van. A nevük és az, hogy 1000 mesterek. (Ill. fater csak spórolásból nem hív mestert, megcsinálja maga.)
2021. jún. 13. 06:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Hetero nő vagyok, és olyan párt keresek, mint az anyukám, mert ezt szoktam meg. De férfiben ilyen nincs.
2021. jún. 13. 12:59
 9/10 Metionin ***** válasza:
Nem igaz. Be is baxna ha az alkoholista, bunkó apámhoz hasonló férfi lenne az ideálom.
2021. jún. 13. 15:05
 10/10 anonim válasza:
Én pont nem olyat kerestem, de amilyen formán van, sikerült mégis kifognom egyet. Most készülök éppen lepattintani őt.
2021. jún. 17. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!