Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmennél nyaralni vagy megvenn...

Elmennél nyaralni vagy megvennéd a rég várt macbookot?

Figyelt kérdés

Barátok mennek külföldre nyaralni, de nekem idénre ki volt már számolva a pénz amit el tudok tenni, hogy mire szeretném / kell költenem.

A nyaralás is kb annyiba kerülne mint az a dolog amire gyűjtöttem (Macbook)

Melyikre esne így a választásod?

2021. jún. 5. 08:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nem ez a kérdés fog segíteni neked.

Sokan azt mondják, hogy az élmény nem helyettesíthető semmilyen tárggyal. Ez természetesen igaz.

Viszont számomra a nyaralás a kidobott pénz. Azért dolgoztam egész évben hogy 1 hét alatt elvertem egy csomó pénzt és elmondhassam hogy nyaraltam meg pihentem mondjuk Olaszországban? Pihenni tudok itthon is, nekem nem kell ahhoz máshova mennem.

2021. jún. 10. 18:14
 12/13 anonim válasza:
66%

Kérdező.

Feltételezem fiatal vagy, és nem 1 hónap alatt gyűjtötted össze. A helyedben egyiket sem választanám, inkább fektetnék magamba, pl.nyelvtanulás, szakmatanulás. Aztán ha már dolgozol/vállalkozol, akkor könnyedén megteheted 1 havi fizudból mind2t.

Én így tettem, CNCs vagyok Németországba, jövőre Svájcban.

Sokan mindenáron költekezni akarnak. Számukra ajánlom a passzív bevétel építését:) Eszközöket ehhez nem mondok, mert nem befektetési tanácsadó vagyok.

Sok szerencsét!

2021. jún. 13. 00:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Mennék nyaralni majd folytatnám a gyűjtést
2021. jún. 21. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!