Mit tegyek? Barátom amit nekem ígért, odaadta másnak, és /számomra/ kisebb vagyon lenne ha megvenném, munkanélküli vagyok épp. Többi lent.
Miért érzem azt, hogy titkon arra vágysz, valaki megszán egy szettel?
Mert hogy-hogy hogy tudnál hozzájutni, ellopod, vagy megveszed, sok lehetőséged nincs, max beszélhetsz vele, megemlítheted, hogy már odaígérte neked, hátha tesz valamit az ügy érdekében.
Amúgy ez s dolog úgy működik, hogy a gumis eladja használtan is valami hasonló szerencsétlennek, "occón". Már alapból az is, hogy még megvan a gumisnál a gumi arra utalt, hogy nem a legjobb.
De valószínű, hogy jó mert a haver csak azért cserélte le mert simán tudott venni egy idei 2014-es fejlesztésű szettet 100.000-ért, mint kiderült. Azért holnap elmegyek, és megpróbálom elhozni, hátha sikerül.!
Végül is, ő is csak utólag szólt, én is csak utólag fogok... ha még megvan.
Annyira eddig nem is kellett ez is igaz, mert egy hónapja még volt pénzem megcsináltatni, de nem voltam előrelátó és elhúztam a javítást is.
Amúgy azt mondtam a telefonba, hogyha nagyon nagy gázban vagyok, még el is tudnám adni a neten, (eszembe jutott egy hónapja még javasoltam neki adja el, de ő azt mondta ilyen piti dolgokkal ő nem foglalkozik), szerintem erre rágott be, hogy én az ő gumiján nyerni akarok, csak nem értem miért.
Na, kicsit szégyenlem magam mert ebből a témából nem akartam regényt faragni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!