Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmennél nyaralni vagy megvenn...

Elmennél nyaralni vagy megvennéd a rég várt macbookot?

Figyelt kérdés

Barátok mennek külföldre nyaralni, de nekem idénre ki volt már számolva a pénz amit el tudok tenni, hogy mire szeretném / kell költenem.

A nyaralás is kb annyiba kerülne mint az a dolog amire gyűjtöttem (Macbook)

Melyikre esne így a választásod?

2021. jún. 5. 08:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Ha tanuláshoz vagy munkához elengedhetetlen a gép, akkor azt, ha nem, akkor neked kell tudnod.
2021. jún. 5. 09:00
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

Mivel nem vagyunk egyformák, én azt mondom, kellene a nyűves francnak valami technikai marhaság, amit nem használok ki, hogy benne álljon a pénzem, ami egy időzített bomba.

Nyaralásaimat meg ócsón megúszom mindig. :D

2021. jún. 5. 09:15
 3/13 anonim ***** válasza:
65%
Én könnyen döntenék biztos, mert 28 éve nem voltam nyaralni. Igazából azt se értem, hogy mi abban a jó. Egy tárgy évekig megmarad, a nyaralás meg ablakon kidobott pénz.
2021. jún. 5. 09:18
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

Én mind a macbookot, mind a macbook árú nyaralást pazarlásnak érezném, ha úgy kéne rá összegyűjtögetni a pénzt apránként. Viszont ha jól értem, a gépet már régóta szeretnéd, valamiért ez a vágyálmod, és ez nem egy röpke hóbort, már rég gyűjtögeted rá a pénzt - ebben az esetben szerintem megéri.

A nyaralás meg egy hirtelen jött implulzus. Mivel az emberi agy a közeli jutalmakat nagyobbnak érzékeli, az értékítéletünket rövid távon ez torzítja. Szóval ha most egyforma vonzónak érzem a macbookot és a nyaralást, akkor valószínűleg utólag, hosszú távon a macbookkal leszek boldogabb.

2021. jún. 5. 09:22
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
Nekem van gépem, szóval nyaralás
2021. jún. 5. 09:24
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
En az elmenyt valasztanam, ill valasztottam is, es nem bantam meg sosem.
2021. jún. 5. 09:27
 7/13 anonim ***** válasza:
82%

Kinek mi a fontosabb.

Meg az sem mindegy milyen állapotban van a jelenlegi géped pl. ( akár el is adhatod valamennyiért)

Amúgy én azt tenném sztem, hogy ha ennyire szeretném hogy arra gyűjtök, akkor a macbook. ÉS később egy kisebb, itthoni 1-2 napos nyaralás valamelyik tónál pl még beleférhet a barátokkal simán gondolom.

2021. jún. 5. 10:07
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Csak azért mennél nyaralni, hogy ne maradj ki , vagy valóban vágyódsz arra a helyre? Csak azért ne menj, mert a barátaid mennek. Ezt csak azért írom, mert egyszer így jártam. Elmentem a barátokkal Balatonra, ki ne maradjak valamiből (holott sosem szerettem a Balatont). Aztán nem is éreztem magam túl jól, megfáztam, elment egy csomó pénzem. Utólag megbántam, azóta csak olyan helyre megyek el nyaralni ami tényleg érdekel, ahová vágyódom is.
2021. jún. 5. 10:41
 9/13 anonim ***** válasza:
63%
Ha ilyen szintű anyagi problémáim lennének, hogy e közül a kettő közül kellene választanom, akkor a nyaralást mindenképpen kizárnám, sőt, lehet, hogy inkább befektetném vagy valamit kezdenék ezzel a kevés kis félretett pénzemmel. Egyik sem nélkülözhetetlen, a nyaralás főleg nem. Persze értem, hogy muszáj mutogatni, hogy milyen jól megy neked facebookon, de nem ér ennyit, hidd el.
2021. jún. 6. 19:41
 10/13 anonim ***** válasza:
52%

Kedves kérdező!

Én a helyedben a nyaralást választanám, mert egy nyaralással lehet hogy olyan élményekkel leszel gazdagabb, mint egy Macbook soha.

Neked kell el dönteni, hogy melyik a fontosabb.

2021. jún. 9. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!