Elmennél nyaralni vagy megvennéd a rég várt macbookot?
Barátok mennek külföldre nyaralni, de nekem idénre ki volt már számolva a pénz amit el tudok tenni, hogy mire szeretném / kell költenem.
A nyaralás is kb annyiba kerülne mint az a dolog amire gyűjtöttem (Macbook)
Melyikre esne így a választásod?
Mivel nem vagyunk egyformák, én azt mondom, kellene a nyűves francnak valami technikai marhaság, amit nem használok ki, hogy benne álljon a pénzem, ami egy időzített bomba.
Nyaralásaimat meg ócsón megúszom mindig. :D
Én mind a macbookot, mind a macbook árú nyaralást pazarlásnak érezném, ha úgy kéne rá összegyűjtögetni a pénzt apránként. Viszont ha jól értem, a gépet már régóta szeretnéd, valamiért ez a vágyálmod, és ez nem egy röpke hóbort, már rég gyűjtögeted rá a pénzt - ebben az esetben szerintem megéri.
A nyaralás meg egy hirtelen jött implulzus. Mivel az emberi agy a közeli jutalmakat nagyobbnak érzékeli, az értékítéletünket rövid távon ez torzítja. Szóval ha most egyforma vonzónak érzem a macbookot és a nyaralást, akkor valószínűleg utólag, hosszú távon a macbookkal leszek boldogabb.
Kinek mi a fontosabb.
Meg az sem mindegy milyen állapotban van a jelenlegi géped pl. ( akár el is adhatod valamennyiért)
Amúgy én azt tenném sztem, hogy ha ennyire szeretném hogy arra gyűjtök, akkor a macbook. ÉS később egy kisebb, itthoni 1-2 napos nyaralás valamelyik tónál pl még beleférhet a barátokkal simán gondolom.
Kedves kérdező!
Én a helyedben a nyaralást választanám, mert egy nyaralással lehet hogy olyan élményekkel leszel gazdagabb, mint egy Macbook soha.
Neked kell el dönteni, hogy melyik a fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!