Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan próbálnátok jobb...

Hogyan próbálnátok jobb belátásra téríteni egy 28 éves férfit, aki a fenenagy "szabadságérzet" miatt szingli? Érdemes érvelni azzal, hogy a család, a gyerek a legnagyobb adomány az életben?

Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 10:16
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan is, aki jobban szereti a bulikat, az éjszakai kimaradásokat a másiknál, fontosabb az, hogy neki jó legyen, hogy bulikázik, mint azt, hogy közben mondjuk otthon aggódik érte valaki és ezért szakít. Ilyen is van. Meg olyan is, akit egyszerűen nem boldogít az, hogy valaki szereti őt, hogy közös élményeket élnek meg, hanem inkább a partizás, az örökös haverokkal lógós boldogítja. Ez esetben nincs ezzel semmi baj. Ha így boldog, akkor oké, csinálja ahogy jól érzi magát.
2021. jún. 4. 13:02
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

Számomra például az hihetetlen, hogy valakinek az a boldog élet hogy egész éjjel ordít a kisbaba, meg pelenkázni kell meg gügyögni, mégse kötök bele azokba akik ezt választják és nem "érvelek". Elfogadom hogy az ő dolguk, mások vagyunk.

Miért ne élhetne mindenki úgy, ahogy neki megfelel?

Miért lenne kötelező pont a te preferenciáid szerint berendezni mindenkinek az életét?

2021. jún. 4. 13:13
 43/50 anonim ***** válasza:
9%
Tojj rá egy nagyot! Nem hinném, hogy bármilyen érvvel meg tudnád őt győzni. Lehetne érvelni, én sem vagyok a szingliség mellett, szerintem sem ez a normális, de szerintem ha nincs komoly problémája a háttérben, és valóban csak szabadságra vágyik, akkor hiába érvelsz.
2021. jún. 4. 13:18
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell sehogy érvelni - és mások életébe beleavatkozni, ha nem a leszármazottjaid egyike érintett.
2021. jún. 4. 14:36
 45/50 anonim ***** válasza:
97%

"Lehet az ilyen ember csak szimplán önző, és nem tud lemondani a bulikról, a kalandokról, stb."

Hát most dögöljek meg, de miért önző?

Miért baj az, ha valaki úgy él ahogy ő élni akar?

Önző leszek attól, hogy a kapcsolat helyett magamat választom?

Vagy nézzük fordítva, menjen bele az ember egy kapcsolatba, mondjon le a maga dolgairól, kössön kompromisszumokat, csak azért, hogy a MÁSIKNAK jó legyen?

Miért, ha nem akarja?

2021. jún. 4. 14:46
 46/50 anonim ***** válasza:
80%

"Lefekszik éjjel, fordul jobbra, majd balra és azt látja, hogy nincs mellette senki."

Engem pl felb@$z, ha valaki sok ideig van mellettem.

2021. jún. 4. 20:13
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
Amugy mit árt neked azzal, hogy szingli? Ha így szeret élni akkor így szeret élni és pont, tartsd tiszteletben.
2021. jún. 5. 03:01
 48/50 anonim ***** válasza:
65%

Mert kinézett magának egy -gyanútlan- pasast, azt meg szarik a fejére.

Mint írta a kérdésében, meg szerette volna "téríteni".

Az Isten mentsen meg mindenkit az ilyen hibbant nőktől!!

2021. jún. 5. 16:00
 49/50 anonim ***** válasza:

Hogyan tudnálak rávenni, hogy egész nap, reggelire, ebédre, vacsorára csak zellert egyél? Csak mert szerintem a zeller a legjobb étel, egészséges, ha mást eszel elhízol és a többi érv.

Ha nem teszed, akkor önző vagy, mert beteg leszel és az elhízásod miatt szívműtétre lesz szükséged, ami biztos, hogy sokkal drágább lesz, mint amit eddig életedbe befizettél, sokat veszel ki a közösből.

Nem eszek zellert, ez csak egy érzékeltetés volt. Te is rá akarod erőltetni másra azt, hogy szerinted mi a jó.

Ha a barátodnak így jó, akkor mi van? A nagyszüleink, dédszüleink még akkor voltak fiatalok, amikor őket gyakran összeerőltették olyannal, akit nem szerettek. Ő is azonnal álljon párba, mindegy kivel és csináljanak gyereket? Erőltessünk mindenkit össze? Hozzuk vissza a régi korok bigottságát?

2021. jún. 21. 10:35
 50/50 anonim ***** válasza:
Lehet nem annyira zavarja, vagy aszex.
2021. júl. 4. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!