Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan próbálnátok jobb...

Hogyan próbálnátok jobb belátásra téríteni egy 28 éves férfit, aki a fenenagy "szabadságérzet" miatt szingli? Érdemes érvelni azzal, hogy a család, a gyerek a legnagyobb adomány az életben?

Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 10:16
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, neked nincs saját életed, hogy azzal foglalkoznál inkább? Miért magadból indulsz ki? Ő teljesen jól elvan így, ahogy van. Tanulhatnál egy kis elfogadást és önuralmat, hogy nem ütöd bele az orrod mindenbe, amihez semmi közöd.
2021. jún. 4. 10:31
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

"Érdemes érvelni azzal, hogy a család, a gyerek a legnagyobb adomány az életben"

Nem, mivel ez csak egy személyes magánvélemény.

2021. jún. 4. 10:32
 13/50 anonim ***** válasza:
88%

Sehogy. Az ő élete, az ő dolga, hogy hogy érzi jól magát.

Nem vagyunk egyformák. Ezt kéne felfogni, hogy nem mindenkinek ugyanaz a jó. Van, aki így érzi jól magát, van, aki meg úgy. Ha meg netán később meggondolná magát, bőven van még ideje társat találni.

2021. jún. 4. 10:32
 14/50 anonim ***** válasza:
100%
nem akar téged feleségül venni?
2021. jún. 4. 10:35
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
Fogadjunk, hogy az anyja vagy és unokát akarsz :D
2021. jún. 4. 10:47
 16/50 anonim ***** válasza:
100%

"a család, a gyerek a legnagyobb adomány az életben"

Annak, aki vágyik rá. Aki nem, annak teljesen felesleges ilyeneket mondani. Valószínűleg ő sem akar meggyőzni téged, hogy úgy élj, ahogy szerinte jó és érdemes, úgyhogy te is hagyd őt békén ilyesmivel.

2021. jún. 4. 10:59
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyan próbálnátok jobb belátásra téríteni egy 28 éves férfit"

Mi az, hogy "jobb belátásra"? Hiszen az ő élete, ő dönt felőle, nincs "jobb belátás" nincs "irány" mindenki a maga útját kell járja.

"a család, a gyerek a legnagyobb adomány az életben?"

Már miért lenne az? Nem akarok senkit megbántani, de szabad világot élünk, szabad emberek vagyunk akik szabadon élheti az életüket és nincsenek belekényszerítve az ösztöneik és társadalmi nyomás miatti normákba. Mondom ezt úgy, hogy én szeretnék családot, de nem "bármi áron".

"Csak számomra hihetetlen, hogy valakinek ez boldog élet"

De nem te éled a másik életét, biztos találnál még 150.000 más dolgot, szokást, életmódot, bármit ami neked hihetetlen.

"Ez egy üres élet."

Miért lenne üres? Az egyénen múlik, hogyan tölti meg tartalommal. Szerintem valahol az az igazán üres élet amikor az embernek a "párom az életem" életmódja van. Megint más persze, ha meg tudják tölteni tartalommal, de az ilyen embereknek alapból tartalmas az élete és ez hozza őket össze.

2021. jún. 4. 11:13
 18/50 anonim ***** válasza:
100%

"Fogadjunk, hogy az anyja vagy"

Nekem más a tippem.

Szerintem te egy csaj vagy és kinéztél egy jól szituált pasast aki tesz nagy ívben a bájaidra és a riszálásaidra.

Ráadásul még felcsináltatni sem tudod magad vele, hogy -esetleg- ezzel az ősi módszerrel fogjad meg magadnak.

Na panaszkodjál tovább....

2021. jún. 4. 11:31
 19/50 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az is kérdés ki a kérdező és az illető.

Én például évek óta egyedül vagyok, utoljára vagy 10 éve volt párom. Nem vagyok érdekes személyiség, nem vagyok vonzó, nincs se egzisztenciám, se pénzem. Egyszerűen lehetőségem sincs normális párt találni.

Erre jön mindenki azzal, hogy csajod van már? Mikor házasodsz? Lassan családot kellene alapítani, nem? Nem akarsz gyereket? Feleség?

Mintha ez valami olyan dolog lenne, hogy csettintek egyet és ott terem. Nem, nem fog.

DE...

Ennek ellenére nem keresem kényszeresen és nem fogok "csak azért mert" alapon bele menni egy kapcsolatba. Sajnos csak olyanokkal lenne esélyem, akiket nem találok vonzónak, sem személyiség sem külső szempontjából.

És személy szerint úgy vagyok, inkább élem az életem szabadon egyedül, mint egy olyan kapcsolatban amit igazából nem is akarok.

2021. jún. 4. 11:37
 20/50 anonim ***** válasza:
0%
Az is lehet, hogy csak gyáva belevágni egy kapcsolatba. Fél a felelősségvállálásoktól. Nem is biztos, hogy, férfinek nevezném az ilyet. Le kell szarni.
2021. jún. 4. 11:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!