Miért kell lepontozni azokat, akik hisznek benne, hogy a halál után van valami? Ez egy olyan kérdés volt, amire mindenki leírhatta a saját véleményét.
Mitől lenne rosszabb az az ember és a válasza, aki hisz a Mennyországban vagy hisz valamiben, ami még a halál után is létezik?
Kicsit gáz, hogy csak azért mert valaki máshogy gondolja, lepontozgat. Az illető lepontozó gondolom nem halt még meg és nem a halála után pontoz, hogy esetleg biztosan tudná milyen is a halál és mi van utána.
Engem mindig is érdekelt hogy van e halál utáni élet, de sosem akarnék újjá születni.
Ennyi elég volt ebből a világból, én személy szerint egyáltalán nem félek a haláltól, sőt, várom már.
22-es engem különösebben nem zavar ha valakinek más a véleménye, igazából mindenki véleménye és minden megközelítés érdekel. Szóval köszönöm hogy Te is leírtad a kérdéssel kapcsolatos gondolataidat.
23-as köszönöm Neked is a hozzászólást.
"Engem mindig is érdekelt hogy van e halál utáni élet, de sosem akarnék újjá születni"
Úgy tûnik a válaszolók közül nem sokan szeretnének újjászületni, de errôl most támadt egy érdekes gondolatom. Mi van, ha a halál utáni létben ugyanúgy elfelejtjük, mi volt halálunk elôtt, mint ahogy most nem tudjuk, mi volt születésünk elôtt. Aztán lehet, hogy annak létnek is van annyi nyûgje, hogy egyszer csak úgy döntünk, "Jól van elég volt! Nem tudom mi lesz utána, de inkább szülessek már meg!" :D. És így folytatódna a körforgás.
25-ös, köszönöm a válaszod, érdekes megközelítés amit írtál.
26-os, őszinte részvétem Apukád miatt. Köszönöm hogy válaszoltál és megosztottad a gondolataidat és érzéseidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!