Igen nagyon félek tőle és nagyon rossz belegondolni, hogy el fog jönni. Szeretek élni és nehéz elképzelni, hogy egyszer vége lesz. Mindig szerettem volna azt hinni, hogy van utána valami, de egy ilyen hasonló kérdés alatt olvastam, hogy egy ember, aki klinikai halálból "jött vissza", ő azt írta, hogy nem történt semmi. Nem látott se fényt, se a halott szeretteit. Semmit és senkit. Mikor felkelt, akkor azt se tudta hol van, mi történt vele. Szóval ez eléggé elszomorított. Valószínűleg nincs a mennyország, amiben hinni szeretnénk.
Viszont ősszel mamám temetésén éreztem először, hogy úristen ennyi volt egy élet. Hiába tanul sok sok évet, fejlődik, dolgozik,halad az ember ha egyszer mindennek vége és egy idő után senki nem fog emlékezni ránk. :(
26N
#14: Köszönöm! Nagyon kedves tőled!
Akkor bízzunk benne, hogy nem ér véget itt minden.
18-as nagyon szívesen! Minden kérdésnél amit kiírok megszoktam köszönni a válaszokat, hozzászólásokat, feltéve ha a hozzászólást író a kiírt kérdésre értelmes és érdemleges választ írt.
Szép napot Neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!