Miért van az,hogy pl:kritikát fogalmazik meg valamilyen sztárral/énekessel,akkor elküldenek a fenébe?
Például nem tetszik Bsw,és csak annyi írok hogy:"már nagyon unalmas csak pénzről beszéltek,meg folyton menőztök a bérrel kocsival,meg a bérelt ékszerekkel".
Akkor automatikusan megkapom:
"-Azért mert irigy vagy"
"-Kussolj már el,te csak irigy kutya vagy"
"-k...va anyád"
"-azért mert homoszexuális farokszopó vagy(nyengén fogalmazva)"
"-pff...ilyen fejjel nem ugatnék"
Azért mert senkit nem érdekel a saját privát véleményed. Mert az hogy "unom a témáitokat" nem kritika, csak vélemény. Ha meg olyannál fejted ki a véleményed, amit nem kedvelsz, az csak kukacoskodás. Én sem megyek oda Madonna számok alá nyekeregni, hogy mi ez a f*s. Oda megyek, ahol szeretem a zenét és megdícsérem őket. Ha neked valami nem tetszik, azzal fejezheted ki, hogy nem nézed, így ennyivel sem nő a nézettségük.
A zene pont hogy relatív. Nem igazán lehet kritikát benne fogalmazni, csak véleményt, hogy ez f*s, vagy épp jó, neked, személy szerint.
Akinek ezzel telik a szabadideje, hogy BSW számok alá megy hulladékot kommentelni, amúgy meg tényleg nagyon gyász.
1
Hát jó,most lehet mondani hogy "senki se kérdezte a véleményed" attól még nem meg kell engedélyezni hogy mit/kit kritizálhatok.
6
Jó,nyilván ha pl:
Nem bírom byealexe, nem megyek az koncerjére szarozni,hanem simán kikerülöm,de attól még van a bizonyos % aki 5 dalt végig hallgat és azután alkot véleményt.
Nyilván tudom hogy másnak arany,nekem disznószar.
De nem iskommenteltem olyant,csak példaként mondtam..
"1
Hát jó,most lehet mondani hogy "senki se kérdezte a véleményed" attól még nem meg kell engedélyezni hogy mit/kit kritizálhatok."
Ez természetesen így van, viszont akkor azon sem kell meglepődni, hogy más is elmondja a véleményét a te kritikádról. Mert hogy ha neked sem kell engedély hozzá, akkor neki sem.
9
Jó,de nem ez mondtam a kérdésben.
Hanem az,hogy miért kell egyből minden ganénak elhordani,ha valamiről véleményt/kritikát fogalmazok meg,és nem azért,kritika meg a vélemény nem össze keverendő avval hogy "-A k...va anyád"-dal,mert mivel ez szidás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!