Cigányokkal hogyan lehet barátkozni?
Ha haverkodsz veluk,akkor tutira veszik,h prosti vagy. Foleg,ha elore koszonsz...
Ha ok koszonnek,koszon vissza es menj tovabb.
A csinosan oltozkodes pontosan mit jelent. Kepet tudsz linkelni az oltozekrol?
Ne beszélj már zöldségeket!
ÉN is pici faluban lakom, ahol még divat a köszöngetés, de még itt sem köszöngetnek a NŐK egy csapat IDEGEN férfinak előre!
Különösen nem, ha azok cigányok, mert azok rögtön bratyizásnak veszik.
És most már tovább ezt nem boncolgatom, akármilyen Csajágaröcsögén laksz, nyilván nem mondasz igazat, mert normális nő ilyet nem csinál!
Tisztelt kérdező/ kommentelők!
Én mint ( magyar-cigány) tehát félvérű, muzsikus családból származó roma fiú, nagyon meglepődtem ezen a kissé fura kérdésen.
Láttam egy hírportálon, ha veszett kutyával találkozol, mit kell olyankor tenni. Na most ti azt hiszitek hogy ha egy roma elmegy mellettetek akkor ellop, kirabol, leüt, megerőszakol?
Megértem teljes mértékben a magyarokat, tiszteletben tartom a véleményüket, de ha egy ilyen kérdést tesztek fel, akkor mit hogyjek? Azt hogy mindig féltek ha a közelembe vagytok? Ha eltünik valami én voltam?
Nem sértés, de a magyarok közt van százszor retkesebb, hülyébb, lopósabb.
Nem egy nemzetet kéne egy kalap alá venni, mert két kutya közt is van sok külömbség!
Remélem világos ez mindenkinek...
Es hogy azért válaszoljak az eredeti kérdesre (mert biztos nagy kihívás cigányokkal baratkozni),
V: A cigányok is emberek, éreznek, barátkoznak, ha akarsz vele akkor ő is viszonozni fogja a dolgot...
Köszönöm szépen, elnézést a kifejezések, egyéb megnevezések, megnyilvánulásaim miatt, de nagyon fel húztam magamat!:)
Sok sok erőt!🖐🏼
Hidd el, kedves kérdező, hogy inkább nem szeretnél cigányokkal barátkozni.
Csak idő kérdése, és akkor fognak meg lopni vagy keresztbe tenni neked, amikor már teljesen meg bízol bennük.
A cigányok egymást is átverik, és meg lopják, majd pont valaki mással tennének kivételt igaz? Erősen kétlem.
Vannak kivételek a cigányok között is, de az nagyon ritka.
13- as, de buta k**a vagy, istenem. Röhögnek is rajtad a férfiak.
Kérdező , te meg ne menj arra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!