Megjelent nálunk is az indiai mutáns. Mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
Ugye nem jön szeptemberben a negyedik hullám, mert tele a hócipőm az egésszel már.2021. máj. 29. 07:56
21/32 anonim válasza:
A nyári szezon nyugalomban fog telni . Utána jöhetnek a mutánsok :D Előre lehet tudni ...
23/32 anonim válasza:
Most még csak jön...majd ha lemennek a vizsgák, meg a foci, akkorra ideér.
24/32 A kérdező kommentje:
#19: Az a baj az ilyen megnyilvánulások már rég nem viccesek. Ha nem tudsz értelmesen hozzászólni, nem muszáj!
2021. máj. 29. 10:34
25/32 anonim válasza:
Szerintem meg de, viccesek.
Ilyen komolytalan temában simán viccesek. Nincs jobb mint csesztetni a propaganda bámuló rettegőket.
27/32 anonim válasza:
Szerintem a nyár nyugiban fog telni.
Aztán folyt.köv. szeptember.
28/32 anonim válasza:
Nyugiblesz hát, az egész balcsi a fidesze, kell a bevétel...
29/32 anonim válasza:
jön a foci meg a nyári szezon kel orbánnak a pénz azért nyáron nem lesz korlátozás
30/32 anonim válasza:
24
Oké.Akkor komolyra fordítva a szót.Az eddigiek alapján valószínűleg lesz negyedik,ötödik de talán még százhuszonötödik hullám is.
------
Vakcina ide vagy oda,
DUPLA csavar,tripla csavar.
A vírus mindent kifacsar.
Ép elméből tébolyt fakaszt ,
az emberből nyájat apaszt.
Birka vagyok bégetek.
A ketrecbe önként megyek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!