Mi a véleményed arról, aki egyedül a saját autójában is maszkban van?
Semmi.
Őszintén szólva nem értem, mi ezen annyira fura sokaknak. Millió oka lehet.
Én se veszem le pl. hogyha az egyik bolttól autóval megyek át a másikig - minek, kb. több idő levenni, elrakni, elővenni és újra felvenni, mint ameddig az út tart. :D
Anyukám akkor ül egyedül maszkban, mikor nagymamámat viszi orvoshoz - otthon kifertőtleníti az utasteret, utána már csak maszkban ül be, még azelőtt is hogy felvenné mamát. Néhány extra figyelmes ügyfél is így hozza az autót a páromék autószervizébe, bár sajnos nagyon kevesen gondolnak a szerelők egészségére...
De van hogy simán csak elfelejtem hogy rajtam van, illetve a hideg vagy a nyárfaszöszök miatt magamon hagyom.
Én tényleg nem értem, hogy miért számít furának, és miért ennyire elképzelhetetlen hogy oka legyen... :D
Nekem már ott vicc az egész, hogy eddig mindenki tolta a fene nagy felelősséget meg hogy miattad leszünk Olaszország.
Aztán most azt látom, hogy mindenkire furán néznek aki még maszkban van kint az utcán, mert hát "már nem kell hordani". Ismerősi körben egyenesen "mobbing" megy beszólásokkal, hogy "miért nem veszed le azt a szart" "itt nem kell felvenni"
"Egyetértek, törődjön mindenki magával"
Akkor téged miért zavar, ha valaki más hordja a maszkot? :D
Egyébként egyrészt az influenza ellen folyton elérhető volt oltóanyag, másrészt sajnos azt is vehetnénk komolyabban, a közvetlen környezetemben több ember is a "sima" influenza élethosszig tartó szövődményeivel kell hogy éljen, nem értem miért lazázzuk el évről évre... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!