Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról, aki...

Mi a véleményed arról, aki egyedül a saját autójában is maszkban van?

Figyelt kérdés
Egy autó tesztvideóban láttam, az ipsén a kocsiban is rajta volt a maszk, s biztos, hogy nem véletlenül hagyta magán, mert igazgatta. Nektek erről mi a véleményetek? Számomra nagyon furcsa, hogy ennyire meghülyítették az emberek egy részét, s mintha józan ész nem is létezne.
2021. máj. 24. 21:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
30%
Mondjuk ha fuvaroz embereket, es mindjart beszall hozza valaki, akkor ertheto. Maskulonben nem tulzott ovatossagot jelent, hanem az aeroszolos terjedes teljes nem erteset. De ahogy mondtam, ha be fog egy masik haztartasbol valo, akkor ertelme van.
2021. máj. 25. 02:29
 22/31 anonim ***** válasza:
37%
Én nem értem az ilyeneket, én is láttam már ilyet. Nem érdekel, az ő dolga, de amikor az ember egyedül ül az autóban, nincs ott más, akkor minek a maszk? Én örülök, ha levehetem végre.
2021. máj. 25. 10:21
 23/31 anonim ***** válasza:
69%

Semmi.

Őszintén szólva nem értem, mi ezen annyira fura sokaknak. Millió oka lehet.

Én se veszem le pl. hogyha az egyik bolttól autóval megyek át a másikig - minek, kb. több idő levenni, elrakni, elővenni és újra felvenni, mint ameddig az út tart. :D

Anyukám akkor ül egyedül maszkban, mikor nagymamámat viszi orvoshoz - otthon kifertőtleníti az utasteret, utána már csak maszkban ül be, még azelőtt is hogy felvenné mamát. Néhány extra figyelmes ügyfél is így hozza az autót a páromék autószervizébe, bár sajnos nagyon kevesen gondolnak a szerelők egészségére...

De van hogy simán csak elfelejtem hogy rajtam van, illetve a hideg vagy a nyárfaszöszök miatt magamon hagyom.

Én tényleg nem értem, hogy miért számít furának, és miért ennyire elképzelhetetlen hogy oka legyen... :D

2021. máj. 25. 11:21
 24/31 anonim ***** válasza:
21%
Hülyeségnek tartom de ki tudja miért hordja. Ez alapján nem ítélek meg valakit nyilván.
2021. máj. 25. 14:41
 25/31 anonim válasza:
89%
Képzeld jövök megyek.. kiugrok a boltba a kocsiból aztan megyek azzal a lendülettel a patikába majd az oviba... ki be ugrálok a kocsiból...sokszor észre sem veszem hogy kettő ügyintézés mellett rajtam van az autóban...és nem kell másokat figyelned. Törődj magaddal
2021. máj. 25. 16:04
 26/31 anonim ***** válasza:
87%

Nekem már ott vicc az egész, hogy eddig mindenki tolta a fene nagy felelősséget meg hogy miattad leszünk Olaszország.

Aztán most azt látom, hogy mindenkire furán néznek aki még maszkban van kint az utcán, mert hát "már nem kell hordani". Ismerősi körben egyenesen "mobbing" megy beszólásokkal, hogy "miért nem veszed le azt a szart" "itt nem kell felvenni"

2021. máj. 25. 16:15
 27/31 A kérdező kommentje:
26. nekem ott furcsa az egész, hogy eddig egyik influenza se volt fontos a maszk, ja, de most már az se elég, oltás kell. Akkor kérdem én, eddig mi értelme volt a maszknak, ha úgy is az oltásra ment ki az egész, csak nem üzlet ez is? De nem folytatom, így is ekkora indulatot vált ki egy-kettőből egy ártatlan kérdés. Egyetértek, törődjön mindenki magával, akkor is, ha a másik nem kér az oltásból.
2021. máj. 25. 16:57
 28/31 A kérdező kommentje:
Influenza szezonban***
2021. máj. 25. 16:57
 29/31 anonim ***** válasza:
56%
Azt, hogy egy idióta, remélem az ilyen abban is alszik, meg abban is fürdik, meg még evéshez sem veszi le, azért tartunk itt, mert ennyi agymosott birka van...
2021. máj. 25. 17:06
 30/31 anonim ***** válasza:
61%

"Egyetértek, törődjön mindenki magával"

Akkor téged miért zavar, ha valaki más hordja a maszkot? :D

Egyébként egyrészt az influenza ellen folyton elérhető volt oltóanyag, másrészt sajnos azt is vehetnénk komolyabban, a közvetlen környezetemben több ember is a "sima" influenza élethosszig tartó szövődményeivel kell hogy éljen, nem értem miért lazázzuk el évről évre... :/

2021. máj. 26. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!