Mi a véleményed arról, aki egyedül a saját autójában is maszkban van?
Figyelt kérdés
Egy autó tesztvideóban láttam, az ipsén a kocsiban is rajta volt a maszk, s biztos, hogy nem véletlenül hagyta magán, mert igazgatta. Nektek erről mi a véleményetek? Számomra nagyon furcsa, hogy ennyire meghülyítették az emberek egy részét, s mintha józan ész nem is létezne.2021. máj. 24. 21:25
11/31 anonim válasza:
Hülyének tartom az illetőt, de különösebben nem érdekel.
12/31 A kérdező kommentje:
9. De most miért? Az tök menő... XD
2021. máj. 24. 21:40
13/31 anonim válasza:
Mondjuk még mindig jobb egy ilyen maszkos, mint az aki szarik bele az egészbe, bele áll az arcodba maszk nélkül és érzed a büdös lehelletét meg a "záporózó" szavait az arcodon.
14/31 A kérdező kommentje:
13. Maradjunk annyiban, hogy mindkettő elég gáz. Bár ott van az asztma is, mint betegség, itthon annak is kötelező hordania.
2021. máj. 24. 21:45
15/31 anonim válasza:
Lehet, hogy üzletről üzletre jár és nem akar a maszkjához nyúlni. Szerintem ebben nincs semmi szokatlan, nekem nem árt vele, szóval engem nem zavar.
16/31 anonim válasza:
Ha teszt videó, akkor lehet nem a saját autója volt és nem akarta összeköpködni?
17/31 anonim válasza:
Önálló gondolkodásra képtelen, szerencsétlennek tartom.
Az említett videóban más a helyzet, nem a sajátja, így "vigyáz rá". Illetve esetleg céges autónál, ha többen használják, akkor lehet ilyen előírás.
18/31 anonim válasza:
Volt már rajtam maszk saját kocsiban többször is.
1. Koronás voltam és épp tesztre vitt valaki (aki amúgy szintén pozitív volt, csak már igazoltan)
2. Rajtam maradt
3. Fáztam és az melegített.
4. Egyszerűen csak jól esett.
Nem azért volt rajtam egyszer sem mert féltem, csak ott maradt/nem zavart/volt mit igazgatni miközben bámultam ki az ablakon.
Vezetés közben talán nem volt rajtam, de ez nem sokkal másabb.
19/31 anonim válasza:
Nem tudom más miért csinálja, de nem az én dolgom, nem érdekel, lesz@rom. Nálam akkor fordul ilyen elő, amikor elfelejtem levenni, észre sem veszem, hogy rajtam van, megszoktam, mert a munkahelyemen is folyamat kell... Olyan is volt, hogy autóval több helyen kellett megállnom, több üzlet esett útba és emiatt nem akartam "dzsuvás" (mindent összetapogatott) kézzel folyamat le/föl venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!