Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Álltatok már bosszút nárciszti...

Álltatok már bosszút nárcisztikuson aki sok fájdalmat okozott nektek?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen módon? Mi okból? Ha csak annyit tettél, hogy jól megmondtad neki a magadét és ennyi, azt is írd le.

2021. máj. 23. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Gondoltam már rá, de a bosszútól nem lesz jobb senkinek.
2021. máj. 23. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
egy narciztikus azt hiszi korulotte forog a vilag, azzal tudsz legjobban bosszut allni rajta, ha tudomast sem veszel a letezeserol
2021. máj. 23. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Jól írja 2-es. Ha ignorálja az ember, azzal már fel lehet bosszantani.

Én most legutóbb úgy álltam bosszút amúgy, hogy nem segítettem neki. (Ugyanis tök természetes volt neki, hogy szívességet kér úgy, hogy ő vagy soha nem segít nekem, vagy ha igen, akkor sincs benne köszönet és fel is hánytorgatja. Most neki kellett volna tőlem, én pedig nem foglalkoztam vele.)

2021. máj. 23. 18:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de szívesen a homlokára lőnék ilyen cuppantós végű játékíjjal hadd szrja össze magát.
2021. máj. 23. 18:20
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem szóltam hozzá hetekig. Aztán elkezdett nyalizni, de nem igazán vettem róla tudomást. Látszott rajta, hogy nem igazán tesz jót az egojának :D
2021. máj. 23. 18:31
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
Igen. Még gyerekként. Osztálytársak voltunk és neten zaklattam őket kamu profilból, és nagyon sok sértő dolgot írtam neki, sírtak bent iskolában, hogy ki lehet ez, és miért ír ilyeneket. Ezalatt az idő alatt legalább rólam leszálltak. Gonosz gyerek voltam. Ma már felnőtt fejjel ilyet nem tennék. Inkább szemtől szemben közlöm a dolgokat.
2021. máj. 23. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem mondanám bosszúnak, de nem szóltam hozzá hónapokig, sőt lehetett majdnem fél év is. Aztán végül ő írt rám, kicsit lódított itt-ott, farigcsált a történteken és próbált úgy cseverészni, mint rég :D De elég egyértelmű volt, hogy ez már sosem lehet olyan, mint rég.
2021. máj. 23. 23:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem álltam bosszút, vagy legalábbis nem emlékszek rá. :D

Általában akkor szokott megszakadni a kapcsolatom a nárcisztikusokkal, amikor kulturáltan, de őszintén megmondom a véleményemet. Vagy amikor kijelölöm a határokat. Innentől ugyanis már nem keresnek többet.

De amúgy miért álljak bosszút? Azért, mert ő neki személyiségzavara van? Ugyan már... Vagy azért, mert amíg jóban voltunk, addig esetleg kihasznált? Én előre figyelmeztettem, hogy az ilyet nem szeretem, mégis folytatta. Így én következetesen megszakítottam vele a kapcsolatot. Vagyis velük, mert több ilyen eset is volt. Én őszinte voltam és következetes. Nekem ez így elég.

2021. máj. 24. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!