Utazik valaki haza vidékre?
Én hétvégén szoktam inkább a tumultust tapasztalni. Amikor városból megyek le vidékre hétköznapokon tök lightos az egész hétvégén meg szinte tele van.
Pünkösd ráadásul hétfő, szerintem akkor délutánfele lesznek sokan, amikor mennek haza a városba, pesttől vidékre szerintem okés lesz, nem sokan utaznak le egy napra vidékre.
A hétfőt kétlem, ha pl hétfő délelőtt mész akkor megúszhatod a tömeget. A hétvégefele (ez esetben most hétfőn) olyan 3 után szoktam tömeget látni, amikor mennek haza és otthon már csak egy gyors tusolás és mennek az ágyba.
Szombaton a hajnali vonatokat érdemes elcsípni. Nyolc körül kezdenek megjelenni az emberek a vonatokon, mondjuk egy hat óra vagy hét óra körül ha elindulsz megúszod a tömeget. Én nyolc körül szoktam menni és akkor jönnek az emberek is, hozzák a reggelijüket.
Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!