Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szégyen vagyok ha itt tartok...

Szégyen vagyok ha itt tartok 24 évesen?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok. Jelenleg sajnos nincs munkám (2 hete). Anyukámmal lakom. Nincsenek barátaim, és párkapcsolatom sem volt sosem.

Szégyen vagyok ennyi idősen?

Nem vagyok igénytelen, sem lusta, normálisnak tartom magam, de nincs szerencsém ebben az életben, sokszor azt érzem hogy nem nekem való ez az élet...

2021. máj. 17. 19:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
Nézd... egyesek szemében igen, másokéban nem... Én azt javaslom, gondolkodj a saját fejeddel, és döntsd el te magad, hogy miről mit gondolsz.
2021. máj. 17. 21:30
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

23 évesen ugyan ez van.

Én sem érzem hogy ez az élet nekem való lenne.

Voltam külföldön,elég sok helyen munkából adódóan,sofőr voltam,szép volt,jó volt, rossz dolgokat is átéltem,annyira idegen számomra ez a világ hogy az már fáj néha,de komolyan,el sem tudom hinni hogy ott egyedül sikerült helyt állnom,sajnos egy idő után haza kellet jönnöm mert nem bírtam,magány is közre játszott.

Én már sokkal több ideje nem dolgozom sajnos.

Rendesen érzem magamon hogy gyengülök,sajnos ez meg is látszik rajtam.

Most mit mondjak?

Egy biztos,szerintem te sokkal életrevalóbb vagy mint én.

Régebben még annyi tervem volt,ez most valahogy el is szállt,nyilván azért még bennem vannak ezek a tervek is,egyszerűen már nem látom értelmét,valahogy engem a pénz nem boldogít így elég nehéz munkát is keresni.

Őszintén szólva nem szerettem volna soha sem gyárban dolgozni 3-4 műszakban.

Ennyi erővel vissza mehetnék oda ahol dolgoztam,ott is össze-vissza kellet dolgozni, amitől egy idő után ki tud készülni az ember,ki is készültem,rendesen ki égve éreztem magamat,jelenleg épülök fel.

Jó volna ha kapnák egy jelet mihez is kezdjek magammal?

Régebben azt hittem majd ez meg az leszek?

Mondták is milyen szuper hogy vannak terveim,tessék ennyit a tervekről.

Azt hittem milyen jó ez a sofőr dolog nemzetközi szinten de tévedtem,annyira állomvilágban éltem,vagy nem is tudom,nem vettem figyelembe a negatív dolgokat.

Mai világban annyira sok az elvárás hogy ezt már lassan nem bírom,nem csak külföldön ha nem már itthon is.

Minek legyek az meg amaz ha nincs kiért élnem? Nem tudom kivel megélni a pillanatokat, legyen az boldog vagy szomorú.

Volt időm magányosan ezen agyalnom vezetés közben,vagy csak úgy séta közben sok szép helyen.

Nagyon szeretnék tanácsot adni de csak annyit tudok mondani fel a fejjel,legyenek céljaid,soha se add fel,légy erő és kitartó.

Sok sikert.🙂

2021. máj. 18. 01:12
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

Amúgy milyen èrdekes . Èn is 24 èves vagyok . 1 hete nincs munkám ès anyukámmal lakom :D Mielőtt azt hinnèd hogy egyedül vagy ezzel , ne aggódj . Vagyunk még egy páran . Sajnos sok tanácsot én se tudok adni , de ne add fel . Lesz ez még jobb is .

Sok sikert . :)

2021. máj. 18. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!