Jó embernek tartod magad? És mások?
Inkább úgy mondanám, hogy nem tartom magam rossz embernek.
Ennek ellenére sokan el vannak ájulva attól, hogy én milyen jó ember vagyok, holott csak úgy élek, ahogy szerintem alapvető emberi hozzáállás egy másik emberhez.
Csakhogy a mai világban egyre inkább ismeretlen fogalom a legminimálisabb empátia, a kedvesség, az udvariasság, tőlem meg megkapják.
Tudatosan soha nem bántok senkit, egyébként meg részemről mindenki azt csinál, amit akar.
Akkor most mi vagyok?
Vállalkozásaim vannak.Unatkozásból néha írkálok ide is, két kávé között.
Szeretem reggelente az embereimet lebaxni.látni ahogy remeg, ha mások előtt leszidom.vagy gyomorgörccsel jön be dolgozni.Néha kicsi rá is játszok.
Felhivatom az irodába, mintha kiakarnám rúgni, közbe csak szimplán letolom, mert szerintem valamit nem csinált jól.ellent mondani nem mer, mert félti a kis állását, legtöbbnek lakáshitele van szorgosan dolgozik, hogy tudja fizetni.
Ezt tudják ők is, meg én is, ezért tűrnek.
Néha ha átjönnek a befektető partnerem, jókat nevetünk az ilyen történeteken.
Amúgy jó embernek tartom magam, sok melós azért tud hitelt fizetni, mert nálam melózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!